Old lady underpants.

1


Jaha, goddag på er, det står en gubbe med rullator och kissar utanför min port...

Själv mår jag okej. Känner mig inte lika febrig som igår kväll, däremot har jag riktigt ont i svalget då och då. Eller ja alltså, ont hela tiden men riktigt ont då och då. Dagen har hittills mest gått ut på att förbereda mig för att orka gå till ICA. Och nu har jag nyss kommit hem därifrån :) Köpte bland annat rött te för ca 5 kr, hahaaa. Nä jag skrattade inte för att det var komiskt, det var ett skadeglatt skratt för att ICA inte tjänade mer än 5 kr på att jag köpte gott lösviktste :)
Köpte middag till idag också, en färdiglagad kycklingrätt med kycklingbitar, pasta, broccoli, paprika och sås. Inte en förpackning med EN färdig middag i, utan en påse med en stor blandning av allt det där. Det ska bli jätteskönt att inte riktigt behöva laga maten idag, bara värma i stekis. I och för sig är jag emot färdigmat nu för tiden, men den där rätten känns ganska okej ibland - det finns värre!
Snart kommer dagens andra prövning: tvättstuga. Jag behöver verkligen tvätta, jag har precis kommit till den gränsen att jag inte har några underkläder att ha på mig. Förutom nåt par obekväma som man nästan aldrig använder. Och som Joey säger (till Chandler) om Monica i Vänner: "She's mad because I know today's her laundry day and that means she's wearing her old lady underpants." :D

Avslutar med en annan ap-kul konversation från Vänner :) Phoebe har just blivit provrörsbefruktad och pappan är hennes bror (!!)...och nu sitter dom två och diskuterar den kommande graviditeten med doktorn.

Phoebe: Maybe there's something that I can do, y'know, just to, like, help make sure I get pregnant?
The doctor: No, I'm sorry.
Frank Jr: I know! Why don't you get drunk! That worked for a bunch of girls in my high school.


Kommentarer
miia

haha, ja absolut älskar "vänner"! :D

De är så huomor att se på de ;)

2008-10-21 @ 15:56:18
URL: http://meinthespotight.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


 Namn:
Kom ihåg mig

 E-postadress: (publiceras ej)


 Webbplats:


 Kommentar:

Trackback

RSS 2.0