Valborgsmässoafton.

1


Trevlig valborg på er!

Själv sitter man här med smärta och en gnutta ångest ;)
Ångesten beror på ett besök hos frisören. Jag är glad att jag äntligen fick bort en hel del av allt det slitna, men som alltid (snyft) känns det som att för mycket försvann. Jag vågar knappt ha ögonen öppna när jag blir klippt, och jag spänner mig som om jag just skulle åka bergochdalbana. Jag är jäkligt rädd om mitt hår helt enkelt! Borde inte frisörer ha som grund i sin utbildning att lyssna på kunden, att aldrig skada kunden, och se till att hon/han har det bekvämt? Jag råkar alltid ut för frisörer som misslyckas med allt det där... kanske därav min frisörskräck. Nåja, den här frisören var åtminstone trevlig och gjorde mig inte illa. Men när vi bestämde "ingen uppklippning" tolkade hon det som att den gamla uppklippning som redan fanns i håret skulle bort. Det var inte precis så jag hade tänkt! Så det klipptes alltså bort en hel del extra. Tur att det finns en del att ta av, och att det växer ut igen. Men mitt hår är ändå min bebis ;)

Smärtan? Ja, den beror på en piercing i örat som jag passade på att göra på samma salong. Man kan tro jag är van eftersom jag har piercat läppen, näsan och öronen X antal gånger, men det gör lika ont varje gång!

You can get it if you really want.

4


Det här är tydligen min 10-månaders systerdotters favoritlåt...

Man kan inte alltid lita på omdömet hos någon som använder påskägg som hatt, men jag måste hålla med henne om att den är skön!

Som fågeln ur sin bur.

2


Nu känns det som svensk sommar, och jag blir inspirerad till att lyssna på den bästa svenska musiken:

Clown eller påskägg?

2


Ptja, jag känner mig som en blandning mellan det med dessa naglar. Till och med jag tycker att det blir lite "too much" att gå runt i. Men fint att titta på...

"Toe or finger?"-game.

2


"Whenever JD and I are bored, we like to play a little game called "Toe or finger?". You close your eyes, and I run either a toe or finger underneath your nose, and YOU TRY TO GUESS WHICH ONE IT IS, HUH!?"

Mauve Luxe.

8


Senast jag beställde från E.L.F. fick jag ett läppglans (Super Glossy Lip Shine spf 15) på köpet. Färgen heter Mauve Luxe, och är helt lövly! Ingen färg jag skulle ha valt själv tror jag, eftersom jag skulle ha tyckt att den var lite mörk. Så jag är glad att E.L.F. valde åt mig. Läppswatch kommer!


The sun sets.

6


Ögon + ögonbryn
Ögonprimer: High Tech Lighter "Sundust" (Make Up Store)
Ögonskuggor: Pigment "Golden Lemon" (MAC)
Pigment "Melon" (MAC)
Pigment "Copper Sparkle" (MAC)
Eyeliner: Cake Eyeliner "Noir" (Peggy Sage)
Mascara: Fiberwig LX (d.j.v. beautenizer)
Ögonbrynsskugga: Microshadow "Smog" (Make Up Store)
Ögonbrynspenna: Browblender "Dark Taupe" (NeuLash)

Testar Tame-It...

3


Testas just nu: Toni & Guy Tame-It Serum.


Det här serumet ska lugna frissighet och småhår som inte vill lägga sig, och ge glans. Recension kommer när jag har använt det fler gånger!

Inka Blazer.

2


Döfin kofta från BikBok.


Den spanade jag in redan för några månader sen, men nu efter löning finns den förstås inte kvar :P Men jag ger icke upp!

Hårsmycke.

0


Upptäckte just det här roliga hårsmycket från Cocoo. Inget jag själv skulle använda, åtminstone inte med fängslad hästsvans, men jag gillar idén. 

"Transgender children"

8


Tillåt mig visa ett klipp som handlar om en reklam som innehåller rosa nagellack på en liten pojkes tår. Jag kan inte riktigt bestämma på vilken sida jag står. Jag har sett många förskolepojkar med rosa nagellack. Udda, ja, men fel? Nja, jag vill snarare bara hålla fast vid att nagellack på små barn överhuvudtaget är fel.
...och för att citera klippet:

"You're all aware that nailpolish comes off, right? At the same store where you purchase the polish, there's a clear liquid in a bottle next to it that removes the polish - it's an antidote, if you will"

och "If you take them to a face painting booth, it doesn't make them cats"
:)

För övrigt är det det roligaste klippet på evigheter. Efter att ha sett det några gånger har jag ont i magen!


Vad tycker ni om rosa nagellack på små pojkar?

Rivers of Babylon.

10


Man kan väl säga att det här har varit påskens soundtrack. Det gillas!

In a straaange land...

Buss i 9 timmar. Jag vågar inte ens tänka ...

0


Buss i 9 timmar. Jag vågar inte ens tänka på hur många timmar det är kvar! Note to self: Y-buss är kasst, ingen servering, ingen paus, och lilla jag slår knäna i sätet framför. Men jag klagar inte ;)

Galliano #2

4


Fler tok-inspirerande Galliano-sminkningar!
Rock my world.

0


När jag plockar fram rock-pjucksen, då vet man att det är vååår!

Jag ger skönhetstips i nättidningen Modeflickan!

0


Jag blev tillfrågad att svara på ett par skönhetsfrågor för en nättidning. Sagt och gjort! :)

Nättidningen Modeflickans senaste nummer finns att läsa här, och på s. 38 hittar man skönhetsguiden där jag och några andra bloggerskor ger skönhetstips. Så kolla in det :)Plastic apricot.

2


Dagens naglar har en aprikos och plastig look. 

19 Hong Kong från Mavala + matt överlack från E.L.F. Cosmetics.

Eaaaster, here again. A time for the blind to see.

3


Idag börjar jag mitt lilla påsklov :) 
Det betyder att jag reser bort, och det blir skralt med inlägg på bloggen. Men kika in ändå, jag har en del sparat som dyker upp lite hipp som happ ;)

Glad påsk!

Pearls.

6


Vad säger ni om jag berättar att jag har gått med huvudet på sned idag, för att inte tippa över? Förstår ni när ni ser bilderna?

Modell: Jag.
Smink, hår, styling & foto: Jenny.
Har alltså varit sminkmodell idag, och känt mig som en riktig modell. Inte bara för att sminket och håret var extremt, utan för att vi var tvungna att ta en 10 minuters-promenad genom stan och bli lite lagom utstirrade.. hehe. Någon visslade, någon ropade "April, april!". Promenaden ledde fram till en fotostudio, och där kände jag mig verkligen som en modell. Fast malplacerad. Har aldrig känt mig så stel förut! Men fotografen gjorde verkligen sitt bästa och var otroligt bra och peppande.

Måste påpeka att håret var ännu större egentligen, därav min lutande stil. Och det roligaste är att det inte ens är löshår. All mine! :)

Irish brother.

4


Bamboo Aqua.

5Bas
Primer: Skin Serum (Make Up Store)
Mineralfoundation: Lucy Mineral Foundation (Lucy Minerals)
Puder: Loose Powder (Make Up Store)

Rouge
Rouge: Mineral Eyedust "Princess" (MakeupCosmetics)
Solpuder: GloBronze "Sunkiss" (GloMinerals)

Ögon + ögonbryn
Ögonprimer: High Tech Lighter "Sundust" (Make Up Store)
Ögonskuggor: Microshadow "Muffin" (Make Up Store)
Eyedust "Bamboo" (Make Up Store)
Domed Eyeshadow "662 Aqua" (Viva La Diva)
Eyeliner: Cake Eyeliner "Noir" (Peggy Sage)
Mascara: Fiberwig LX (d.j.v. beautenizer)
Ögonbrynsskugga: Microshadow "Smog" (Make Up Store)
Ögonbrynspenna: Browblender "Dark Taupe" (NeuLash)

Läppar:

Läppglans: Lipgloss "Anni-Can Rock" (H&M)

Välkomnar morgondagen.

3


Okej.
Som om inte bombhot vore nog. Dagen har dessutom inneburit en hög nerblodade handdukar, då en gammal man svimmade utanför jobbet, slog huvudet och blev hämtad i ambulans. Lägg till ytterligare lite kaos och även irriterande situationer så har ni min dag.
Bombhotet kanske bör utvecklas! Ett område nära jobbet spärrades av idag på grund av bombhot. Polisbussar, "bombmän" och trafikkaos. Det visade sig vara ofarligt, men känslan var inte trevlig. Speciellt inte när jag efter jobbet var vid Medborgarplatsen och sprang in i hundratals galna Hammarby-fans. Deras extrema smällare fick mig att tänka på bomber, konstigt nog...

Simple.

1


En rejäl mörkbrun eyeliner och rött läppstift. Klart!

Foundationen är Pure Liquid Mineral (Maybelline), rouget Mineral Blush "Joy" (E.L.F.), eyelinern Liquid Eyeliner "Coffee" (E.L.F.) och läppstiftet "China Red" (Make Up Store). Resten är same old, same old.

Skilsmässa!

3


Ni vet hur det är viktigt att två produkter gifter sig med varann? I veckan har jag bevittnat en hejdundrande skilsmässa.Det handlar om mineralpudret från Lucy Minerals och Loose Powder från Make Up Store.

Vanligtvis använder jag Mineral Booster från E.L.F. Cosmetics som puder över mitt mineralpuder(/mineralfoundation) för att fixera och matta ner. För någon vecka sen ekade Mineral Booster-burken tom och jag skaffade mig Loose Powder "Milk" från Make Up Store, som var en tokfavorit under min sminkösutbildning. Resultatet är att jag har sett ut som en levande pannkaka! Pudret och mineralpudret har skilt sig och lagt sig som två fula hinnor ovanpå varann. Dessutom har det blivit fläckigt under dagen, och galet glansigt. Valet står mellan att börja använda någon annan av alla mina foundations, eller att skaffa Mineral Booster igen. Eftersom jag är galen i Lucy Minerals-mineralerna så tar jag det senare alternativet...

Hemma :)

3


Idag har jag suttit på en klippa vid vattnet, ett par minuters promenad från min lägenhet, och läst Män som hatar kvinnor. Inte helt fel. Speciellt inte när det är såhär fint...Minns John Hron.

Halloumisallad.

6


Broccoli och tomat är väl inte det första man tänker på när det gäller sallad, men det passar bra ihop med världens godaste ost - Halloumi.Koka lämplig mängd broccoli (här 1/3 kg). Hacka ett par tomater. Skiva Halloumi och stek den gyllenbrun i olivolja. Salta alltihop, och det är klart!

Galliano.

8


Googlar man John Galliano får man sminkinspiration så det räcker i ååår framöver. Dreglar lite lätt över dessa bilder, speciellt den första, som jag blir galet inspirerad av!

Trinny & Susannah stylar om Sverige.

2


Det är 15 grader och soligt, och här inne sitter jag. Anledningen är iskalla vindar, och efter en stund på en parkbänk har jag ont i öronen eftersom dom blev kalla inuti :(

Nåja, jag ägnar mig åt att se Trinny & Susannah stylar om Sverige, vilket inte är så illa det heller.

Matt överlack från E.L.F. Cosmetics.

5


Ser ni vilken hand som har glansigt överlack och vilken som har matt?
Nej, tänkte väl det.. ;)


Till vänster ser ni ett glansigt (Seche Vite) och till höger det matta från E.L.F.

Ett överlack gör ofta att lacket under jämnar ut sig och blir slätare. Matte Finisher Clear Nail Polish från E.L.F. gör inte det! Resultatet blir en lätt knölig och halvmatt yta. Ytan liknar plast, och det är rätt coolt... Men jag hade diggat det mer om det var ordentligt matt istället för mes-matt. Det här överlacket är knappast något jag kommer börja använda!

Ca. 15:- hos E.L.F.

Animal.

6


Here we go again.

The Ring.

0


För att fira veckans glada nyhet:En ring till mig alla från mig alla.. ;) Helt i min stil!

Hår i behov av akutvård.

2


Jag och mitt hår behöver er hjälp nu.
Barret har varit helt galet på allra sista tiden, jag antar att det är för att jag har jobbat och därmed varit stressad, och det syns på dom stackars hårstråna. Det har blivit tokigt tovigt!

Är alltid noga med att borsta igenom svallet innan jag ska tvätta håret, och igår tog det mååånga långa minuter att borsta igenom allt. Det blir omöjliga tovor i topparna, och stråna går av när jag försöker borsta ut dom. Ett annat problem, som i och för sig beror på att hårstråna går av, är att småstråna vid benan står rakt upp. Jag sprayar ner dom med spray, men det känns inte helt bra att spraya så nära hårbotten. Dessutom blir det fortare smutsigt då. Det måste finnas ett bättre sätt!

Toppklippning behöver ni inte tipsa om, det gjorde jag faktiskt idag :)
Jag vill ha tips på leave in-produkter som hjälper mot detta!

Beautystick.

0


Idag recenserar jag detta:
Om produkten:
"Med hjälp av ett par Beautystick kan du på ett enkelt och hygieniskt sätt ta bort dina pormaskar utan risk för infektioner och fula klämmärken"
Dessa stickor kan inte bara användas på pormaskar, utan också på andra orenheter som finnar och inflammerade hårsäckar. Ena sidan av stickan är grövre, och den passar bäst för fet hy och blandhy. Den tunnare passar bäst för torr och känslig hy. Tanken är alltså att man ska slippa dom bakterier som man sprider om man klämmer med fingrarna!

Jag tyckte:
Bra med ett hygieniskt hjälpmedel, men jag tror att det här är något som lätt bara blir liggande. Måste dock säga att det känns behagligare att klämma på detta sätt än med toapapper mellan fingrarna, så som jag brukar göra. Inte lika smärtsamt! Dessutom får jag grepp om pormaskarna som jag inte får tag i annars. Har man massor av finnar eller pormaskar är det här absolut en smart investering, men för mig är det inte nödvändigt.

Här hittar ni lista på återförsäljare!

Oh, happy day.

3


Wohohooo!!!

Jag fick en väldigt trevlig nyhet idag! För att inte säga härlig och välbehövlig. Jag kan inte berätta här ännu, men nästa vecka berättar jag :)

Nytt i läppsamlingen.

6


Två nykomlingar i sminklådan - ett stain och ett stift!

Lip Stain "First Date" (E.L.F. Cosmetics)
... i dagsljus:

I blixtljus:


Mega Last Lip Color "Mauve Outta Here" (Wet N Wild)
... i dagsljus:


I blixtljus:

Hur ser tankegångarna ut?

0


Efter en diskussion om att hans ena vante blev kvar hemma:

- Du kan få komma hem till mig. Liiite sås. Du får såhääär lite sås bara! Och sen ska jag klippa åt dig, Andréa.

Va!?
En vanlig dag på en förskola. Jag fattar noll.

Bamboo Green.

2


Vårgrönska, helt enkelt.
Bas
Primer: Skin Serum (Make Up Store)
Mineralfoundation: Lucy Mineral Foundation (Lucy Minerals)
Puder: Loose Powder (Make Up Store)

Rouge
Rouge: Mineral Eyedust "Princess" (MakeupCosmetics)
Solpuder: GloBronze "Sunkiss" (GloMinerals)

Ögon + ögonbryn
Ögonprimer: High Tech Lighter "Sundust" (Make Up Store)
Ögonskuggor: Microshadow "Muffin" (Make Up Store)
Eyedust "Bamboo" (Make Up Store)
Pigment "Golden Olive" (MAC)
Eyeliner: Cake Eyeliner "Noir" (Peggy Sage)
Mascara: Fiberwig LX (d.j.v. beautenizer)
Ögonbrynsskugga: Microshadow "Smog" (Make Up Store)
Ögonbrynspenna: Browblender "Dark Taupe" (NeuLash)

Läppar:

Läppglans: Lipgloss "Anni-Can Rock" (H&M)

Bollfrans.

0


Världens finaste sjal just nu. Blir glad bara av att se den!

Sparring Partner.

1


Såg den något udda filmen 5x2 i helgen, och fastnade lite för den här italienska låten.

Tatara-tatara...


Skurar.

2


Ikea har en finfin ampelkruka vid namn Skurar.
Vill ha! Fick syn på den när jag strosade runt där i helgen, men den var förstås slutsåld.

Las lámparas.

1


I helgen hälsade jag på mina bananer (/päron), som lämpligt nog hade gått bananas och skaffat sig två lampor - varav en fiiin och en snygg-rolig.


Katy Perry spring make.

5


Inspiration :)


Close-up.

2


Närbild på sminkningen i profilbilden, som jag vill kalla The Mask ;)

Max Factor Lipfinity Lasting Lip Tint Pen.

6


Läppenna? Läpp-"tint"? Tuschpenna?
Varför inte en blandning?Den här pennan är ny i butikerna, och finns i 10 olika nyanser. Jag blev galet nyfiken på den när en kollega berättade om den för ett par veckor sen, och nu har jag provat! Jag testade färgen 03 Pink Princess, och den ser ut såhär:

Dagsljus:


Blixtljus:


Det ser verkligen ut som en tuschpenna, och känns precis så vid appliceringen också. Dock tycker jag att den är för spetsig, det blir lite svårapplicerat om man vill ha pennan över hela läpparna. Doftar gott, smakar gott!

Priset är 115 kr, men just nu finns den för 99 kr på Kicks.

Makeupglasögon?

8


Upptäckte just att Favoptic har ett par såkallade "makeupglasögon". Vad tusan är det, undrar ni, och det undrar jag med. Favoptic beskriver det såhär: "Makeupglasögonen Rossano slipas med dina styrkor och du kan vika ner ett glas i taget"(Bilder lånade från Favoptic)

But whyyy? Jag kan inte riktigt förstå meningen med det, förutom att man får sig ett gott skratt.

Helg.

2


Ni får ha överseende med dåligt bloggande i helgen, jag reser bort ikväll :)
Eller snarare direkt efter jobbet, jag kommer att få springa till bussen när jag har "stämplat ut". Är plötsligt glad över att jag bokade bussbiljett istället för tåg-, jag litar inte på vädret just nu. Eller SJ för den delen. 

Ha en skön helg, det dyker upp några tidsinställda inlägg här!

Fullsmockad Central! Tog mig typ en kvart ...

10


bild0026 (MMS)

Fullsmockad Central! Tog mig typ en kvart att ta mig igenom den djungeln ner till tunnelbanan. Strömlösa tåg pga storm (jag höll på att blåsa iväg på riktigt!) så det blir buss hem för mig.

Silversot.

5


Silversotning som jag hade för såpass många dagar sedan så att jag inte minns vad jag använde! Ingen produktlista alltså. Men foundationen är den jag nyligen tipsade om; Lumene Luminous Touch Natural Makeup


Jack.

3


Namnet Jack har förföljt mig ett tag nu, det dyker upp överallt. Betyder det att jag ska läsa boken, eller hur ska jag tolka det?


Lumene Luminous Touch Natural Makeup.

2


Jag vill rekommendera en foundation!
Luminous Touch Natural Makeup, som är en foundation från Lumene. Den innehåller 94% naturliga ingredienser, därav namnet. Faktum är att jag tycker den känns lite som en mineralfoundation, det känns att den är schysst mot hyn. Den sägs vara transparent, men jag tycker minsann att den är lagom täckande. Den ska passa alla hudtyper, och den funkade väldigt bra på min halvtorra och känsliga hy. Jag brukar bli blank på kinderna, men den här höll sig matt hela dagen med ett lätt puder ovanpå. Min färg är 2 Honey Beige. Priset? Helt okej för en såpass bra foundation: 140:-.  Just nu 109:- på Kicks.

Blablabla...

1


GÄSP, vilken dag! Klockan är bara 21.30, men jag ska strax gå och lägga mig. Sova ut, drömma sött och hoppas på en bättre morgondag. Gårdagen var finfin, så jag kan gå med på att ta varannan.

Skaffade mig en Body Shop-kasse idag! Den jag visade i ett inlägg här om dagen fanns inte, men det blev en annan i regnbågens alla färger. Var nära att köpa ett par färgsprakande örhängen från Ur & Penn också, men insåg att jag fortfarande är arg på dom över deras service vid ett klockbatteribyte och vägrar stödja dom ;) Sen letade jag faktiskt efter en ny parfym. Jag har faktiskt ingen av mina parfymer här i Stockholm, och nu är jag ute efter något vårigt och fräscht. Tips?


Fiberwig LX.

5


Här kommer äntligen recensionen på Fiberwig LX från Imju.
Om mascaran:
Fiberwig-originalet blev väldigt poppis för ett par år sedan. Den här nya lyxvarianten har en förbättrad borste och innehåller dubbelt så mycket fibrer. Den innehåller dessutom vårdande ingredienser, bland annat silkesextrakt.

Jag tyckte:
Bilderna gör inte mascaran rättvisa riktigt, mina fransar blev ännu längre än vad som syns där. Har aldrig haft så långa fransar förut! Dessutom är Fiberwig LX klumpfri, så länge man inte är extrem och har sisådär fyra lager. Jag vet inte om det är den halvmåneformade borsten eller fibrerna som gör det, men mina fransar hålls superböjda hela dagen. Det enda mascaran inte ger så mycket av är volym, men jag förlåter den för det. Men däremot har jag problem med att tvätta bort den - det sägs att man bara ska behöva varmt vatten, men jag har försökt med både varmvatten och vattenfast sminkborttagning, det tar ändå en stund. Trots det är det här helt klart en ny favorit i mascaradjungeln!

Lanseras hos Kicks vecka 15. 
Pris? Ca. 229:-

Talika-test pågår!

0


Under några veckor testar jag Talika Smile & Kiss Smile Booster (puh, långt namn..). Jag har ett par veckor kvar, sen kommer en recension!

Crazy.

3


Okej. 
Skaffade allergitabletter eftersom jag tror att jag har pollenallergi. Har framför allt problem med att halsen snöras ihop, men snuva också. Bland biverkningarna till tabletterna står "Inflammation i halsen och snuva". Jaha!? Nu känns det väldigt nödvändigt att ta dom!

Dagens kap, klänningen för 50 bananer. Jag visste att den skulle hamna på rea, den är för crazy för vanliga människor ;)

Bildkälla: H&M.

Gloria.

1


Japp, jag erkänner, Zoya har blivit min nya favoritmärke när det gäller nagellack.
Färgen Gloria är så fin så man dör lite smått. Rosa, guldskimmer, lite mauve.


"Skönhet är en konst"

0


Fick syn på NK:s nya reklam i tunnelbanan och blev otroligt inspirerad. Har ni sett den?I den här videon ser man alla tre sminkningarna:

Det kliar i fingrarna! De svarta spindelbenens konsistens, mönstren i färgbomben, det torra och pudriga i den sista. Sminka, sminka, sminka!

Drömjobb.

6


Det är mitt drömjobb också...

Vårstädning.

3


Det är inte bara tvättsöndag, det är även städsöndag och sopsorteringssöndag.
Och inte minst så har jag vårstädat här i bloggen!
(Klicka Uppdatera eller F5 om det inte syns)

Det jag framför allt ville var att få bredare inlägg så att jag kan ladda upp bilder och Youtube-klipp som jag vill. Men jag passade på att ändra en del småsaker också, som ni ser :) Hör av er om något ser knepigt ut!

Vintage Flamenco.

5


Har haft sminkabstinens när jag har jobbat senaste dagarna, så igår när jag skulle göra högskoleprovet passade jag på att använda mörka färger. Jag hade gärna gått all in med rött läppstift också, men insåg att jag troligen skulle pilla nervöst på läpparna under provets gång och smeta ut röd färg i hela fejan :)


Bas
Primer: Skin Serum (Make Up Store)
Mineralfoundation: Lucy Mineral Foundation (Lucy Minerals)
Puder: Mineral Booster "Sheer" (E.L.F. Cosmetics)

Rouge
Rouge: Mineral Eyedust "Princess" (MakeupCosmetics)
Solpuder: GloBronze "Sunkiss" (GloMinerals)

Ögon + ögonbryn
Ögonprimer: High Tech Lighter "Sundust" (Make Up Store)
Ögonskuggor: Microshadow "Muffin" (Make Up Store)
Pigment "Vintage Gold" (MAC)
Microshadow "Flamenco" (Make Up Store)
Ögonpenna: Eye Pencil "Purple" (Black Onyx)
Eyeliner: Cake Eyeliner "Noir" (Peggy Sage)
Mascara: Fiberwig LX (d.j.v. beautenizer)
Ögonbrynsskugga: Microshadow "Smog" (Make Up Store)
Ögonbrynspenna: Browblender "Dark Taupe" (NeuLash)

Läppar:

Läppglans: Lipgloss "Ski" (Make Up Store)

Musik gör nytta.

0


En uppgift i högskoleprovets testdel handlade om ett av Mozarts verk, och att barn som lyssnar på det får bättre inlärning. Som gammal musikvetenskap-studerande tycker jag att det är riktigt intressant, och jag tror att det var Piano Concerto 5 det handlade om. Gjorde någon av er högskoleprovet?  Isåfall kanske ni kan hjälpa mig att minnas :)

Högskoleprovet - check!

6


Hej alla barn! 

Trots att det är lördag gick jag upp före 06 idag. Tiden var inne för högskoleprovet! Trots att jag var förberedd så blev jag väldigt stressad när provet väl startade, och den stressen förstörde en del för mig. Men eftersom jag inte hade några höga förhoppningar så känns det ändå okej. Jag har precis kollat vad resultatet blev, och man kan inte veta exakt resultat förrän om några veckor, men det är åtminstone ett par snäpp bättre än förra gången jag skrev provet.

Vid Stockholms universitet (som det förresten var kul att återse, jag gick där för några år sen) var det trevlig stämning bland alla hundratals provskrivare, jag fick komplimanger för mina örhängen. Några tjejer delade ut "goodiebags" med bland annat vitamindryck i. Min har smak av drakfrukt, och jag måste bara citera flaskan: "Den psykologiska effekten av att dricka nåt som innehåller c- och b-vitaminer och ordet drake ska inte underskattas" :)

RSS 2.0