Freaky.

2


Hittade just det här klippet på en annan blogg. Förvirrad. Helt galet, ni måste se det! Om ni klickar på själva klippet kommer ni direkt till Youtube-sidan, kolla kommentarerna där. Många har samma teori där, och det verkar väl rimligt att det är sanningen bakom det hela :) Eller vad tror ni? Men dra era egna slutsatser innan ni kollar kommentarerna, det är mycket roligare!

Kicks-shopping?

1


... Ja inte för mig, men kanske för er? :)

Medlemmar i Kicks klubb får nu min favoritconcealer Cover All Mix (Make Up Store) för 185:- istället för ordinarie 265:-


Mascaran som jag just nu använder och gillar, Volume Million Lashes (L'oréal), får man just nu för 129:- istället för ordinarie 169:-


Men erbjudande gäller bara t.o.m. 1:a mars, dvs. imorgon!
Glöm inte att man kan handla på kicks.se också.

Lippies.

8


Kommer lastat... fem totalt olika läppkombos.
Berätta gärna vilken ni gillar bäst! Jag vet ju att det är några killar som läser också, kom igen, det vore extra kul att höra vad ni tycker.

1. Läppenna: "Hot Pink", Make Up Store)

2. Läppstift: "Orange Paradise" (L'ambre)

3. Läppenna: "Almost Red", Make Up Store, + Läppglans: "Lovely Red" (Nivea)

4. Läppglans: "Anni-Can Rock", H&M

5. Läppstift: "Nagoya", Mavala


Min personliga favorit av dessa just nu är nr 3.

Vad som komma skall.

4


Nu har jag testat några av alla mina läpp-produkter, för att kunna göra ett par inlägg av det. Hoppas ni kommer gilla't, för mina läppar är trasiga nu :P

Testat.


Här har rengöring ägt rum...


Första inlägget kommer nog upp redan ikväll, håll utkik!

Sommar, sommar, sommar.

7


Sommaren 2007, på min födelsedag. Strax utanför Barcelona. Jag var sjuk (feber och hela kitet), men den här dagen tog jag mig ändå ut på en strandpromenad. Hittade en skylt med roliga övningar!

Sunday, bloody sunday.

10


Man ska alltid börja dagen med ett leende! Jag börjar söndagen med att skratta så jag gråter ;) Tack gode gud för "misheard lyrics".


Kopierat från saltmannen.se:

Artist: U2

Riktiga texten var:
Sunday Bloody Sunday

Men jag sjöng:
Små negrer i sanden

Övrig kommentar:
Detta är en klassiker, tänk er grov skånska när refrängen kommer så kommer ni höra det.

Ålder när felet upptäcktes: 22

Namn: ChrisanKolla in Saltmannen och KissThisGuy om ni inte kan få nog.
Namnen på sidorna har förresten roliga bakgrunder...


Artist:
Petter
Låt: Saker och ting
Riktiga texten var: Är det sant, mannen?
Men jag sjöng: Ere Saltmannen?

Artist: Jimi Hendrix
Låt: Purple Haze
Riktiga texten var: 'Scuse me, while I kiss the sky
Men jag sjöng: 'Scuse me, while I kiss this guy

Lucy Minerals Foundation.

8


Dags för recensionen på mineralfoundationen från Lucy Minerals.Den har använts flitigt i några dagar nu, och här kan ni se hur den ser ut på mig. Där har jag använt den utan concealer eller liknande, bara primer före och löst puder efter. Den här vintern har jag använt flytande foundation under mina mineralfoundations, för att jag har velat ha ett mer täckande resultat. Under den här behövs det inte! Den är såpass täckande ändå, och det gillar jag verkligen. Samtidigt lägger den sig snyggare än dom mineralfoundations jag brukar använda (Sheer Cover och I.D. BareMinerals), den sjunker in mer, och därför ser resultatet nästan osminkat ut. Den är även mattare än dom mineralfoundations som jag jämför med (se ovan), och det är positivt för mig som kan bli blank i T-zonen efter några timmar. Samtidigt är jag torr i delar av ansiktet, men Lucy Minerals foundation är inte såpass matt att det blir kakigt på dom torra partierna. Det måste vara riktiga mirakelingredienser i det här, för oj vad perfekt sammansättningen är!

Priset då?
$14.00 (ca. 89 kr). Då får man 10 g. (jämförelse: en vanlig I.D.-burk är 9 g)
Verkligen budget alltså! Några gånger billigare än både I.D. och Sheer Cover.

Volang & paisley.

6


Gjorde ett riktigt rea-kap idag, söt tub från Zara för 39:-Volang och paisley! Den påminner en del om den som jag beställde från H&M, men vet ni? För 1½ vecka sen skickades beställningen från deras lager, och det brukar ju betyda att den kommer fram 1- 2 dagar senare. Den har fortfarande inte kommit! Enligt paketets kollinummer så har paketet blivit felsorterat, och en vecka senare står det "Retur". Det ser alltså ut precis som att jag har fått paketet och själv valt att returnera det... men jag har inte fått pengarna tillbaka. Helt galet. Sånt här händer bara 2011.

Förresten. I förra inlägget så nämnde jag inte att planet kraschade fredagen den 13:e. Brrr...

Alive.

6


Någon som har sett filmen Alive från 1993?

Jag är mitt i boken "Miraklet i Anderna" (av Nando Parrado) nu, och den gör mig sugen på att se filmen med samma berättelse. Samma sanna berättelse, tyvärr. Ett flygplan med 45 människor kraschade i Anderna, och hela 72 dagar senare räddades dom 16 överlevande. Det är inte bara vilka siffror som helst... läs det igen, och kom ihåg att det hände på riktigt.

Classic Grey.

12


Just nu är det mycket grått som gäller för mig i sminkväg, och även klassisk globlinjesminkning. Här ser ni förresten mineralfoundationen från Lucy Minerals som jag håller på att testa, recensionen kommer snart!
Bas
Primer:
Base Perfector (Sheer Cover)
Mineralfoundation: Lucy Mineral Foundation (Lucy Minerals)
Puder: Mineral Booster "Sheer" (E.L.F. Cosmetics)

Rouge
Rouge: Mineral Rouge "Terra" (Suhada)
Mineral Blush "Sea Coral" (Lucy Minerals)

Ögon + ögonbryn
Ögonprimer: Shadow Insurance (Too Faced)
Ögonskuggor: Mineral Eyedust "Sparkle" (MakeupCosmetics)
Pigment "Siri" (Brite Bird)
Ögonpenna: Eyepencil "Vanilla" (Make Up Store)
Eyeliner: Cake Eyeliner "Noir" (Peggy Sage)
Övrigt: Mixing Liquid (Make Up Store) <--- Tillsammans med eyelinern
Mascara: Volume Million Lashes (L'oréal)
Ögonbrynsskugga: Microshadow "Smog" (Make Up Store)
Ögonbrynspenna: Browblender "Dark Taupe" (NeuLash)

Läppar:
Läppstift: Lipstick "Orange Paradise" (L'ambre)

Sötaste vattenkokaren.

8


Hittade den sötaste vattenkokaren igår,
69:- på Clas Ohlson.

Den är inte sååå liten som det ser ut, men den rymmer bara en halvliter vatten. Kanske att jag skaffar en senare, det ska vara den turkosa isåfall :)


Golden Violet.

9

Ögon + ögonbryn
Ögonprimer: High Tech Lighter "Sundust" (Make Up Store)
Ögonskuggor: Eyedust "Goldglow" (Make Up Store)
Mineral Eyeshadow "Golden" (E.L.F. Cosmetics)
Pigment "Violet" (MAC)
Ögonpenna: Eyepencil "Black" (Make Up Store)
Eyeliner: Cake Eyeliner "Noir" (Peggy Sage)
Mascara: Volume Million Lashes (L'oréal)
Ögonbrynsskugga: Microshadow "Smog" (Make Up Store)
Ögonbrynspenna: Browblender "Dark Taupe" (NeuLash)

Social Network.

5


Igår blev det bio!
Social Network, Facebook-filmen alltså. Jag har varit på väg att se den flera gånger - på bio (we saw Saw istället) och nedladdad (fanns ingen text). Men nu blev det av. Jag gillade filmen, men det är inget man behöver se på bio precis. I och för sig kändes det inte direkt som bio heller, när det bara var fem andra i salongen :P

Isn't it ironic, don't you think?

2


Jag måste bara berätta om min dag, för allt har gått så snett så det är skrattretande.

Det börjar med att jag ringer och kollar upp hur jag ska ta ut pengar från ett av mina konton, och får besked om vilket uttagsställe som ligger närmast mig. Det är ändå nästan en timmes resa bort, och i områden där jag inte brukar hänga, men efter några år i Stockholm har jag lärt mig den där kombinationen av SL:s reseplanerare + Eniro-kartor. När jag tittar på kartan skriver jag fåniga små lappar till mig själv; gå längs halva den vägen, korsa den vägen, upp för den trappan, gå mot den byggnaden, om du går mot DEN byggnaden så har du gått fel... osv. Trots noggranna beskrivningar ser det oftast inte se enkelt ut som på kartan. När jag till slut hittar rätt så försöker jag ta ut pengar med hjälp av ett kontokort + leg, som dom hade sagt när jag ringde imorse. Nä, tjejen i kassan har aldrig ens sett ett sånt kort förut. Provar i en annan kassa, då går det bra, men dom har en maxgräns på 2000:- per utttag. På ett sparkonto! Herregud, där kan man ju ha hur mycket pengar som helst, och så får man bara ta ut det lilla. Jag tar surt ut så mycket som jag får, och tar tunnelbanan till den enda banken som jag vet har insättningsautomat, för att sätta in det på mitt andra konto. Gissa vad? Banken har flyttat. Såklart. Det är bara att gå till den nya adressen, och under tiden snurrar arga tankar i huvudet.. insättningsautomaten finns säkert inte kvar. Kommer in på banken, jodå, automaten finns kvar. Ur funktion. Naturligtvis. Tar en nummerlapp för att fixa insättningen i den vanliga kassan, men där sitter en lapp som säger att kassaärenden görs i en annan bank, i en annan byggnad! Tar nya tag och försöker lösa mitt andra ärende, som är att lämna in min tidrapport på jobbet. Tvingar mig dit i snöovädret, och då har förstås chefen (som jag skulle lämna pappret till) gått hem för dagen. Jag vet att hon har ett postfack utanför sin dörr, men framför mig har jag fem låsta dörrar med likadana postfack utanför. Utan namnskyltar.

Och jag som sa senast igår att jag försöker se det positiva i allt ;)

Vilken Hallelujah-version är "Hallelujah!" för dig?

7


När jag bloggade om Jeff Buckleys version av låten "Hallelujah" märkte jag att många gillade den. Men som ni kanske vet så har den underbara låten gjorts i många versioner, på många olika sätt. Här lägger jag upp några av dom, men det finns fler.
Vilken version är er favorit?


Rufus Wainwrights
version har alltid varit min favorit. Favoritstyckena med Rufus röst är "She broke your throne, she cut your hair" och "Love is not a victory march". Men just nu har den här favoriten slagits av Jeff Buckley, vi får se hur länge det varar...Som sagt, den här med Jeff Buckley är favoriten just nu. Gitarrspelet gör inte saken sämre.


Jag kan förstå tjusningen i Leonard Cohens låt, men det är inget för mig. Ogillar att han sjunger "hallelu-JAH" :(


Amanda Jenssen sjöng den här låten i Idol 2007. Tyvärr kommer inte hennes grymma röst fram ordentligt i den, men känslan kommer fram. Tillsammans med framträdandet gillar jag den, men det är inget jag skulle lyssna på utan att se det.


I Skavlan uppträdde några norska grabbar (Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes och Askil Holmmed) med Hallelujah. Jag vet inte vad jag ska tycka... Killen som ser ut att heta Fuentes har en röst som inte alls passar ihop med dom andras röster, det blir bara knäppt. Å andra sidan har snubben med lustiga tänder (Kurt Nilsen) en oväntat grym röst! Det hör ni på 02:04.


Alexandra Burke. Arrghh! Om man frågar mig så är det här att förstöra en låt. Ingen känsla, bara tillgjort.

Bäst hittills!?

8


"Nu är det väl revolution på gång!"

Igår använde jag Lucy Minerals mineralfoundation för första gången, och oj oj oj. Det är mycket möjligt att det är en ny favorit. Resultatet är mer täckande än med mina andra mineralfoundations, och huden ser nästan osminkad ut. Men, hold your horses! Jag vill ju se hur det ser ut efter att sminket har suttit en hel dag (igår fick det bara sitta ca. 8 timmar). Blir det blankt i T-zonen? Blir det kakigt och smuligt, kaksmuligt? Jag kommer med en riktig recension efter att jag har testat den ordentligt.

Sova-sova-sova...

2


Nu leker vi gissa-varför-Andréa-har-blåmärken-på-höften-och-axeln!

Jag vann. Det var nämligen så att jag gick in i väggen igår. Bokstavligt talat. Det känns som att det ger en rätt bra bild av hur jag är, det är lite därför jag berättar det. Jag går in i väggar ibland, det är sånt som händer liksom.

Vad är då det sämsta att göra när man har blåmärken på hela vänstra sidan av kroppen? Montera en dubbelsäng kanske? Ja, så det är vad jag har gjort den här kvällen, alldeles själv. Det gick oväntat smidigt, men vi får se hur ryggen mår imorgon.

Nu har jag iallafall en gigantisk möbel som tar upp halva lägenheten. Det blev så fint så :)

(bilden är från Ikea)

Textilbänk.

8


En gullig läsare berättade att hon hade tänkt på mig när hon sett denna textilbänk på Åhléns. Och hon hade rätt, den är helt i min stil!


Jag blir sugen på att skaffa en, men en bänk är kanske inte bland dom första möblerna man köper till en lägenhet. Ett matbord går faktiskt före :) Sen skulle bänken skära sig totalt mot golvet och gardinerna, så den får faktiskt vänta tills jag flyttar till något nytt ställe isåfall.

Velvet-sotning.

10


Hade nästan glömt bort underbara "Velvet", en brungrå skugga som är perfekt till det mesta. En top 10-favoritprodukt, absolut!
Bas
Primer:
Base Perfector (Sheer Cover)
Mineralfoundation: GloPressed Base (GloMinerals)
Mineral Foundation (Sheer Cover)
Puder: Mineral Booster "Sheer" (E.L.F. Cosmetics)

Rouge
Solpuder:
GloBronze "Sunkiss" (GloMinerals)
Rouge: Blush "Tickled Pink" (E.L.F. Cosmetics)

Ögon + ögonbryn
Ögonprimer: Shadow Insurance (Too Faced)
Ögonskuggor: Microshadow "Satin" (Make Up Store)
Microshadow "Velvet" (Make Up Store)
Ögonpenna: Eyepencil "Vanilla" (Make Up Store)
Eyeliner: Cake Eyeliner "Noir" (Peggy Sage)
Mascara: Volume Million Lashes (L'oréal)
Ögonbrynsskugga: Microshadow "Smog" (Make Up Store)
Ögonbrynspenna: Browblender "Dark Taupe" (NeuLash)

Läppar:
Läppglans: Lip Gloss Magic Shine "Rönnbärssylt" (L'ambre)

Elin.

7


Hade tänkt ta den klassiska "handen kring nagellacksflaskan"-bilden, men när nagellacket i fråga befann sig många mil bort fick det bli den inte-så-klassiska "handen i smyckesträdet" istället...

Nagellacket kommer från Make Up Store, färgen heter Elin. Jag har som tradition att envist använda det när jag vill ha VÅR!

Havetohave.

2


Äger någon av er läsare ofrivilligt en sån här kappa?Jag har letat öööverallt efter den, den finns inte att köpa! Så jag sätter mitt sista hopp till er, och bara hoppas att någon av er skaffade den medan den fanns i butik och nu ångrar sitt köp av någon outgrundlig anledning.

Den kommer från BikBok, och jag behöver en i storlek S.

Recensioner på L'ambre-produkter.

0


Nu har jag testat produkterna vars fina förpackningar ni såg i ett inlägg här om dagen. Dom kommer från L'ambre! Kika längst ner i inlägget för en rabattkod till er läsare.

Concealer Creamy Cover
En concealer med en grön och en ljust beige färg. Som ni kanske vet använder man grönt för att dölja röda partier, och den beiga kan antingen blandas ut med den gröna eller användas som en lätt concealer på områden som inte behöver lika mycket täckning. Jag gillar verkligen den krämigt blöta konsistensen, det blir inte smul-torrt när man pudrar över, som det kan bli med concealers. Den är inte 100% täckande, utan ger ett mer naturligt resultat. Prisvärd!
59:- här.Swatch på concealern:


Ögonskugga Hipnotic Quattro
En ögonskuggspalett med fyra nyanser. Den jag har testat heter Höstskog och är beige-brun-bronsig. Som ni ser på swatch-bilden är det inte stor skillnad med/utan primer, vilket gör att primer känns ganska överflödigt. Skuggorna är mjuka och fina att jobba med, dom innehåller inte särskilt mycket pigment, vilket gör att färgerna aldrig kan bli annat än naturliga och bra till dagssminkningar.
69:- här.Swatch på ögonskuggorna. Översta raden direkt på huden, andra raden på primer:


Lipstick Golden Edition
Ett krämigt och fuktgivande läppstift. Jag testade färgen Orange Paradise, vilken innehåller pärlemor och därför skiftar fint i ljuset. Lättapplicerat, och framför allt känns den här färgen unik - jag har aldrig sett ett liknande läppstift!
69:- här.

Orange Paradise:Lip Gloss Magic Shine Golden Edition
Jag testade färgen Rönnbärssylt, som är intensivt röd. Ger inget högglansigt resultat, utan mer vardagsglansigt. Bra konsistens på glanset. Förpackningen har inbyggd pensel - vilket är kanon, men inte när penseln är spetsformad som denna, då appliceringen blir svår.
69:- här.

Rönnbärssylt:


Här ser ni både ögonskuggsplatten (alla färger), concealern och läppstiftet in action.


Med koden lambre20 får ni 20% rabatt på hela beställningen hos L'ambre.

Jobb-igt?

1


Förskollärare är definitivt ett av dom gosigaste jobben man kan ha :) Hur många kramar och pussar har man inte fått idag? Men det gulligaste var att en av mina favoriter kom ihåg mig. Jag jobbade på det där stället några dagar i oktober, kom tillbaka idag... Och så minns dom små gnuttarna vad jag heter och vad vi gjorde då.

Men jag är heeelt slut överallt efter den här dagen. Proppade i mig vitaminer (och mat) när jag kom hem, och nu tänker jag inta horisontalläge med en lång sovmorgon. Hoppas att det räcker. För det där ordet som börjar på s vill jag inte ens tänka på.

Ett tidsinställt inlägg kommer upp under sovmorgonen!

Resuscitate me.

5


Saknar :(

Resuscitate me.

Hallelujah-moment!

4


Magiskt.
Hörde Jeff Buckleys "Hallelujah"-version i helgen, för första gången. Har ni också levt utan den versionen så måste vi ändra på det nu. Lyssna här!Lyssna speciellt på:
01:33 - 01:48
"Well, it goes like this, the fourth, the fifth
The minor fall and the major lift
The baffled king composing hallelujah"


It's not a cry that you hear at night
It's not somebody who's seen the light
It's a cold and it's a broken... hallelujah

Sötnos.

1


Efter tre timmars aptråkig bussresa är jag back in town efter en skön helg. Det blir tidig morgon à la dagisjobb, så jag är redan på väg ner under täcket. Får se om jag kan slita ögonen från den nya boken som jag började på idag.
Sov sött!


Klassiskt med en twist.

3


Sorry för bilden, önskar att jag hade tagit någon i blixtljus också!
Matt vit ögonskugga på hela ögonlocket, och sen lite skimrande grön allra ytterst. Brungrått skimmer sotat i globlinjen och i en tunn linje under ögat. Vit ögonpenna, eyeliner, mascara. En klassisk sminkning, som hade varit lite tråkig om det inte vore för det gröna. En sån här sminkning framhäver ögats form, och jag gillar't!Ögon + ögonbryn
Ögonprimer: Shadow Insurance (Too Faced)
Ögonskuggor: Domed Eyeshadow "White" (Viva La Diva)
Mineral Eyeshadow "Earthy" (E.L.F. Cosmetics)
Mineral Eyeshadow "Confident" (E.L.F. Cosmetics)
Ögonpenna: Eyepencil "Vanilla" (Make Up Store)
Eyeliner: Cake Eyeliner "Noir" (Peggy Sage)
Mascara: Volume Million Lashes (L'oréal)
Ögonbrynsskugga: Microshadow "Smog" (Make Up Store)
Ögonbrynspenna: Browblender "Dark Taupe" (NeuLash)

Finfint.

1


Några produkter som jag fick hem här om dagen, fina förpackningar va?
Recensioner kommer senare...

Classic Purple.

5

Ögon + ögonbryn
Ögonprimer: Shadow Insurance (Too Faced)
Ögonskuggor: Domed Eyeshadow "White" (Viva La Diva)
Pigment "Purple Pearl" (NYX)
Shadow "Luxe" (Pure Luxe Cosmetics)
Ögonpenna: Eyepencil "Dark Chocolate" (Make Up Store)
Eyeliner: Cake Eyeliner "Noir" (Peggy Sage)
Lösögonfransar: Fashion Lashes "110" (Ardell)
Lösögonfranslim: LashGrip Adhesive (Ardell)
Mascara: Volume Million Lashes (L'oréal)
Ögonbrynsskugga: Microshadow "Smog" (Make Up Store)
Ögonbrynspenna: Browblender "Dark Taupe" (NeuLash)

Vinst!

10


Nyligen vann jag en tävling på Kashayas blogg, och fick då hem det här :)
Halsband, armband och söt blus från Missäy. Superkul!


Förvirring i Nyhetsmorgon.

5


Det här måste ni se! Kanske den roligaste missuppfattningen någonsin :) Förvirringen är total!
(Spola fram en bit.. tiden står nog inte, men spola fram till 1/3 ungefär)PS. Nu vet jag att designen ser konstig ut för en del (inte för alla, dock), så jag ska ändra lite i den. Men det får bli en annan dag, nu är jag som sagt bortrest!

Discrete.

10Grund: 710 Mauvement, Isadora
Mönster: Nr 159, Depend
Stämpelplatta: m4, Konad

Caregloss & Shine.

5


Jag har sagt det förut, men det tål att upprepas.
Caregloss & Shine från Nivea är en underbar produkt. Känns som en blandning av läppbalsam och läppglans. Väldigt o-klistrigt och skönt på läpparna, och ger en gnutta röd, varm färg. Nu vet jag inte vad färgen heter, det står inte. Men kika bara efter den röda i butikerna, om ni är nyfikna!


En kort natt.

0


Nyss hemkommen från fika. Lite sent, eller vad säger ni?
Har fått en ny liten bekantskap här i Stockholm, och det passade ju bra att träffas ikväll när jag skulle vara datorlös. Hade nämligen tänkt lämna in datorn för reparation idag.. fast så blev det inte. Den där tidsoptimismen, igen.

Nu ska jag rafsa ihop mina grejer lite snabbt, ska nämligen resa bort imorgon. 6.30 måste jag åka härifrån (!), så det blir ingen sovmorgon inte.
Godnatt!

Japp!

13


Som ni (förhoppningsvis) ser så är bloggdesignen utbytt.
Hoppas att allt syns som det ska. Jag vet att vissa bilder bara är röda kryss, men så var det redan igår, så det har nog med blogg.se att göra.

Hur ser det ut för er, är något snett t.ex.? Ser något galet ut?
Berätta!

Att bakgrunden inte går hela vägen ner vet jag redan, jag ska försöka fixa det. Vet någon hur man gör det (inte med "repeat") så kan ni ju höra av er :)

Stylish Blogger Award.

5


För ett tag sen fick jag en Stylish Blogger Award från Wysteriia, tackar för det :)
Som så många andra bloggawards handlar det om att berätta sju saker om sig själv. Eftersom min blogg har funnits länge nu så har jag säkert berättat det mesta, och resten är hemligt ;) Men det är alltid nya läsare som poppar in, så det är ny info för några iallafall!1. Min frukost är helig. Jag skulle aldrig kunna bli väckt av ett viktigt telefonsamtal för att sen bara klä på mig och kasta mig på tunnelbanan. Nej, kaffe klarar jag mig inte utan. Och för att vara schysst mot magen stoppar jag alltid i mig någon macka först. Frukosten består alltid av 1- 2 muggar kaffe, minst två mackor, och en tallrik fil/yoghurt med fullkornsflingor av något slag. Och så c-vitaminbrus eller en multivitamintablett.

2. Jag är rejält barnkär. Det har jag nog alltid varit, fast jag har inte haft chans att "utöva" det förrän nu :) Nu har jag nämligen en systerdotter på ett halvår och en brorson på två år. Båda är vääärldens gulligaste, och det tycker jag inte för att jag "måste" tycka det, utan jag tycker verkligen det :) Dessutom jobbar jag på fyra förskolor. Underbart!

3. Jag samlar på örhängen och sjalar... tydligen. Det var inte meningen från början, men plötsligt har jag massor av dom. Sjal använder jag ganska ofta, men inte tillräckligt ofta med tanke på hur många jag äger. Örhängen använder jag varje dag, och älskar att förnya mig.

4. Jag tror på ödet, även när det gäller småsaker. Om jag t.ex. är på väg att köpa en tröja, och den försvinner mitt framför näsan på mig.. då kan jag tänka att "Äh, det var inte meningen att jag skulle ha den". Och det är rätt skönt att kunna tänka så! När det gäller möten med människor tror jag också på ödet. Om man tappar kontakten med någon kommer man att hitta tillbaka till varann... om det är meningen att det ska vara så.

5. Jag har en liten bacillskräck. Det visste ni iallafall inte!

6. Min största skräck måste nog vara djur som är "på fel ställe". Jag är egentligen inte ett dugg rädd för insekter eller djur, men silverfiskar, fästingar, myggor, iglar, löss, mjölbaggar... uäh. Små kryp som suger blod eller bosätter sig i ens hus, jag kan inte tänka mig något värre.

7. Jag läser mycket, har alltid minst en bok på gång. I år har jag hittills läst fem böcker, och just nu håller jag på med "Skynda att älska" av Alex Schulman. Nästa på tur är "Vi faller" av Pär Östling, och "Google-koden" av Andreas Ekström.


Jag nominerar... alla, och ingen speciell! Feel free att känna dig nominerad :)

Webbdesign.

3


Om jag har sagt till er att jag gillar webbdesign så tar jag tillbaka det nu...
Pixlar hit och dit.
Godnatt!

"Jag ska måla hela världen, lilla mamma"

4


Bruna reflexer i en svart kopp kaffe.
Nostalgiskt rosa moln vid solnedgången.
Mjuka färgövergångar på ett djuprosa sidenlakan.
Bländande, sockriga glitterkorn i en blåvit snödriva.
Färgskiftningarna i min senaste sminkning... ;)Är det bara jag som fascineras av alla färger?

"I ended up with pockets full of dust"

2


Inte min musikstil egentligen, men den här låten lyssnade jag mycket på för tio år sedan. Då var den underbar. Den är fortfarande fin.

Favorithemmatröjan.

5


Min mysigaste, skönaste, bästa tröja är en herrtröja från H&M, tro't eller ej.


Halvfärdigt!

7


Tidsoptimist - det har man verkligen blivit mer och mer på sista tiden. Imorse hann jag inte göra klart ögonsminkningen, men jag fotade det snabbt hemma och fortsatte med sista touchen på tunnelbanan.

Underbaraste MAC-pigmenten "Old Gold" och "Rose" har använts.


Pompom, anyone?

5


Såhär såg jag ut för en stund sedan.Har varit hårmodell igen, alltså. Pompom tror jag att dom kallade den här frisyren, som svängdes ihop lite snabbt på mig bara för att visa hur det ska se ut. Den används ofta som brudfrisyr. Men nu är det ju inte JAG som ska tänka på brudfrisyrer här, hehe.. if you know what I mean...

"You've never colored your hair, right? Because it's like baby hair!"
Det fick jag höra idag. Oväntat, eftersom jag har färgat det så många gånger så jag har tappat räkningen. Men det var ju lajbans.

Indiska ha-begär:

2


Det här överkastet har jag sneglat på i Indiska-butikerna ett tag nu.


Och även den här pläden.

Den ena ligger på strax över tusenlappen, och den andra strax under. Så det är inget jag skulle impulsköpa direkt. Men åh, jag vill ha...!

Råd om pigmentfläckar.

0


Anna frågar:

Hej. Jag har problem med min hy. Jag har ett pigmentfel som gör att jag har ett stort område i ansiktet där hyn är mörkare. Jag försöker täcka över det med foundation och puder men det syns alltid igenom. Jag undrar om du kan ge tips på riktigt täckande produkter som man kan använda varje dag? Tacksam för svar.


Svar:

Min första tanke är concealers från Make Up Store, som är dom bästa concealers jag har testat. Eftersom jag inte ser vilken färg och ton pigmentområdet har så kan jag inte säga en exakt produkt, utan du måste gå till en butik och testa lite smått. Jag kan tänka mig att den ljusaste färgen i Cover All Mix (som är ett concealer-hjul med tre färger) skulle passa väldigt bra. Annars finns det några concealers som heter Easy Cover (Red, Blue... m.fl.), testa dom! Cover All Mix ligger på 265:-, och Easy Cover-produkterna på 165:-/st. När du haft concealer på det området är det förstås bäst att lägga foundation ovanpå för att få det att smälta ihop med resten av hudtonen så fint som möjligt.

Mad Men.

4


Glad Alla hjärtans dag, allihop!
Jag är ganska anti den dagen, men i år känns det ändå okej... :)
Har alltid lyckats vara singel på Alla hjärtans dag, förutom två år. Rosor, kanelbullar och varm choklad. Men som sagt, i år är det ändå helt okej.
Och ett jättegrattis till fina Linnea!


Nu har jag sett tre avsnitt av hajpade serien Mad Men, och fattar fortfarande inte grejen. Kommer det att bli bättre? Är det någon idé att fortsätta se? Vad ÄR grejen?

Silvergrått.

8


Silvergrått, det gillar vi, och matchar det med kallt rosa läppar.
Bas
Fixerare:
 Make-up Fixer (Peggy Sage)
Foundation: Liquid Foundation (Make Up Store)
Mineralfoundation: Mineral Foundation (Sheer Cover)
Puder: Mineral Booster "Sheer" (E.L.F. Cosmetics)

Rouge
Rouge: Mineral Eyedust "Princess" (MakeupCosmetics)

Ögon + ögonbryn
Ögonprimer: Shadow Insurance (Too Faced)
Ögonskuggor: Cybershadow "Meteor" (Make Up Store)
Eye Shadow "127" (BeYu)
Ögonpenna: Eyepencil "Dusty Smoke" (Make Up Store)
Eyeliner: Cake Eyeliner "Noir" (Peggy Sage)
Mascara: Volume Million Lashes (L'oréal)
Ögonbrynsskugga: Microshadow "Smog" (Make Up Store)
Ögonbrynspenna: Browblender "Dark Taupe" (NeuLash)

Läppar:
Läppenna: 3 in 1 Pencil "Pink" (Black Onyx)
Läppstift: Lustre Lipstick Viva Glam "Gaga" (MAC)
Läppglans: Caregloss & Shine "Pink Star" (Labello)

L300 hudvårdsserie för torr hud.

3


Från och med igår använder jag L300:s hudvårdsserie för torr hud.Det tar ju några veckor för huden att vänja sig vid nya produkter, så jag får vänta ett tag med att berätta vad jag tycker. Hur som helst så har jag aldrig tidigare kört på en hel serie, jag brukar ha produkter av olika märken. Men det är klart att en serie har produkter som är anpassade för varann, så det är säkerligen det bästa!

Den här serien är oparfymerad och passar därför bra för känslig hud. Finns på apoteket.

AHD imorgon.

4


Inspiration inför Alla hjärtans dag, à la rosa-brun-brons.
Ögon + ögonbryn
Ögonprimer: High Tech Lighter "Sundust" (Make Up Store)
Ögonskuggor: Mineral Eyedust "Princess" (MakeupCosmetics) <--- Ljusrosa
Mineral Eyeshadow "Elegant" (E.L.F. Cosmetics) <--- Ljus
Microshadow "Muffin" (Make Up Store) <--- Ljus
Microshadow "Bronze" (Make Upn Store) <--- Bronsfärgad
Microshadow "Diva" (Make Up Store) <--- Dovt mörklila
Microshadow "Ghetto" (Make Up Store) <--- Mörkbrun
Ögonpenna: Eyepencil "Vanilla" (Make Up Store)
Eyeliner: Cake Eyeliner "Noir" (Peggy Sage)
Mascara: Volume Million Lashes (L'oréal)
Ögonbrynsskugga: Microshadow "Smog" (Make Up Store)
Ögonbrynspenna: Browblender "Dark Taupe" (NeuLash)

Youtube? My tube...

3


Den här tubisen från H&M kommer jag glida runt i sommaren 2011.
Den är beställd, det är bara att hålla tummarna för att storleken är rätt. Något annat som är beställt är sommarens semester, bokat och klart! Så det var med vit sandstrand och klarblått hav i tankarna som H&M-beställningen gjordes :)

The Tourist-makeup.

7


Nu har jag sett The Tourist på bio, och måste säga att filmen är väldigt insnöad på Angelina Jolies utseende. Närbilder på Angelinas läppar, inzoomning på Angelinas hår, kamera ända uppe i Angelinas ögon. MEN, jag är väldigt glad att man får se sminket såpass mycket. Sminkningen i The Tourist är ljuvlig!

Jag gillar mest looken där hon hade brun-svart sotade ögon och röda läppar samtidigt, hittar dock ingen närbild på det. Vad tycker ni, ska jag göra en liknande sminkning nån dag och slänga upp här? :)
Cake Eyeliner & Semi-permanent Eyeliner.

2


Här har jag testat två eyeliners från Peggy Sage.

Första linjen är deras Cake Eyeliner, andra är en som heter Semi-permanent Eyeliner.


Här har jag låtit det torka och sen dragit med ett torrt finger över...


Cake Eyeliner, 109:- hos Bonvisage
Finns i brunt och svart. Min svarta ger en bra svärta, den är inte sådär grådassig som svarta eyeliners kan vara. Som ni ser sitter den inte superbra, men helt okej. Jag brukar använda Make Up Store:s kakeyeliner, men det här blir en ny favorit som kommer att användas minst lika mycket! 

Semi-permanent Eyeliner, 171:- hos Bonvisage
Förutom svart så finns den här i grått, brunt och blått. Den enda beskrivningen som jag har hittat på produkten är "Väldigt lång hållbarhet", men stämmer det verkligen? Kolla in sista bilden, hur mycket färg som drogs ut. Jag förstår inte varför den kallas semipermanent. Den här eyelinern ser ut som en tuschpenna på alla sätt, och därför blir appliceringen enklare än med en eyelinerpensel som viker sig. Bra produkt för eyeliner-nybörjare alltså!

11:e februari... 2011, såklart.

4


Vilket galet väder!
När jag drog upp persiennerna imorse såg jag hur grannen försökte få ut bilen. En timme senare stod han kvar på samma ställe, man kunde inte anklaga honom för att inte ge upp iallafall.. men till slut gjorde han det, med all rätt. Själv gick jag till mitt pendeltåg och kom faktiskt iväg som jag skulle. Fantastiskt! Resan hem var dock inte lika smidig. "All busstrafik inställd i hela länet" har det stått på skyltar hela dagen, men när mitt pendeltåg inte gick så ersattes det av... buss. Hmmm. Och det tål att påpekas att tåget ändå inte var helt inställt, utan gick ända fram till stationen FÖRE min station. Naturligtvis. Valet stod mellan att gå 30 minuter hemåt i det "härliga" vädret, eller att ta den där tvivelaktiga ersättningsbussen. När bussens dörr vägrade att stängas, och bussen därmed inte kunde åka, blev jag inte ett dugg förvånad. Självklart händer det mig. 2011 är mitt helvetesår!

Dagger Look.

6


Ännu en enkel sminkning á la "från ljust till mörkare", denna gång i guldgrönt :)
Jag har lagt den metalliska ljust guldfärgade Cybershadow "Meteor" (Make Up Store) på innersta tredjedelen av ögonlocket. Sen underbart buteljgröna "Tart" (Pure Luxe Cosmetics) på mittersta tredjedelen, och Microshadow "Dagger" (Make Up Store) ytterst. Dom två gröna suddades även upp lite i globlinjen, och "Dagger" fick också vara med i en tunn linje under ögat. Vit ögonpenna, mascara, eyeliner... klart!


Eye-Lite Double Lash.

4


Nathalee frågar:

Hej. Tänkte höra om du som är makeupartist har provat Eye-Lite Double Lash Fransnäring? Har tänkt att prova den eftersom den är lite billigare än dom andra. Är det något du kan rekommendera?


Svar:

Japp, Eye-Lite Double Lash från Mavala har jag testat! Det var år 2006/2007, så minnet av den är inte glasklart :) Men jag märke skillnad! Jag använde den varje kväll, även morgon tror jag, och efter mindre än några veckor märkte jag att fransarna blivit längre. Till sist slutade jag använda den på underfransarna eftersom jag tyckte att dom blev för långa, så ni kan ju tänka er... :) Men till slut var flaskan tom, och jag orkade inte bry mig om att skaffa ny. Så fransarna gick tillbaka till sitt korta utgångsläge. I somras skaffade jag en ny flaska och applicerade morgon och kväll i många veckor, utan något resultat! Hmm. Jag tolkar det som att den här produkten bara fungerar en gång. Men den är som sagt väldigt prisvärd, testa den och se om det funkar för dig.
För er andra kan jag berätta att den bara ligger på 100 - 120 kr. Den är svårhittad, men finns åtminstone på Åhléns City i Stockholm.

Make-up fixer for face.

0


Senast testade produkt heter som rubriken lyder, och kommer från Peggy Sage.

Info:
"Förbereder hyn att ta emot makeup och får denna att sitta kvar hela dagen"

Den här produkten sprayas över hela ansiktet efter dagkräm och innan foundation. Ärligt talat har jag aldrig förstått skillnaden mellan primer och fixerare, om det nu inte är så enkelt att fixerare är i sprayform och primer i krämform. Ofta tycker jag att det känns jobbigt att använda primer, att smeta in ansiktet ytterligare gör att det känns som att jag täpper till så att huden inte kan andas. Därför är det skönt med denna lätta spray. Den känns inte överhuvudtaget, och sminket sitter där det ska, precis som med mina vanliga primers. Känner ni som jag så kan jag rekommendera den :)

125:- hos Bonvisage.

Arbetsintervju-mejk #2

3


Har haft tre arbetsintervjuer på senaste tiden, såhär sminkade jag mig sist. Använde mig av skuggan Empire, som jag skulle vilja kallt dovt metallic-lila, men som ibland ser brun ut som ni ser på blixtbilden. Jag tog helt enkelt Cybershadow "Meteor" på inre halvan av ögonlocket, och Eyedust "Empire" på yttre halvan. Båda är från Make Up Store. Empire fick vara med på yttre halvan av undre franslinjen också. Sen blev det en diskret eyeliner utan vinge, mascara, och vit ögonpenna. Snabbt och enkelt!

Dagsljus:


Blixtljus:

I knew it!

2


Det har visst stått stilla på bloggen idag, jag har jobbat!
Konstigt nog var jag bombsäker på att dom skulle ringa in mig till jobb imorse, och så blev det. Intuition. Inte det jobbet som jag var på intervju för igår dock - det jobbet fick jag, men tänker tyvärr tacka nej. Intuition, säger jag där också.

Nu blir det halloumi-middag här, så slänger jag upp något sminkinlägg efter det :)

Pinky.

7


Rosa och lätt, kanske något till Alla hjärtans dag för er som gillar rosa?
Ögon + ögonbryn
Ögonprimer: Shadow Insurance (Too Faced)
Ögonskuggor: Mineral Eyedust "Princess" (MakeupCosmetics)
Wonder Blush "Goddess" (Make Up Store)
Eyedust "Goldglow" (Make Up Store)
(matt vit ögonskugga från Manly-paletten)
Ögonpenna: Eyepencil "Dusty Smoke" (Make Up Store)
Eyeliner: Cake Eyeliner "Black" (Make Up Store)
Lösögonfransar: Accents Lashes "305" (Ardell)
Lösögonfranslim: LashGrip Adhesive (Ardell)
Mascara: Volume Million Lashes (L'oréal)
Ögonbrynsskugga: Microshadow "Smog" (Make Up Store)
Ögonbrynspenna: Browblender "Dark Taupe" (NeuLash)

Superman.

0


I can't stand to fly
I'm not that naive
Men weren't meant to ride
With clouds between their knees

Home sweet home.

4


Godmorgon Stockholm!

Efter en hel kväll och natt på tåget är jag hemma igen. Jag hade gärna krupit ner och sovit hela dagen, men jag ska på arbetsintervju igen! Så nu försöker jag dölja trötthetstecken med hjälp av concealer, solpuder och rouge ;)

Det är alltid trevligt i Umeå, men den här gången var som sagt alla sjuka utom jag. Det blev mest soffhäng, och även besök på vårdcentralen. Och förstås teater och hyrfilm (I rymden finns inga känslor, den gillade jag!). Sen har jag ätit halloumi (stekt i sallad) för första gången och blivit förälskad i det - det var ju fantastiskt gott. Det kommer bli en del halloumi-luncher för mig framöver. Kan tänka mig att det passar till min broccoli/tomat-blandning, mums.

Världens gulligaste systerdotter, som har visat mig att hon både kan krypa och vissla:

Ivanka.

2


Ännu ett lack från Zoya: grönglittrande Ivanka.Elmo ♥

3


Jag har en förkärlek för muppar.
Elmo är en av dom! Dom här tre klippen har jag sett massor av gånger. Förutom underbara Elmo så är det Robert De Niro, som är en av mina favoritskådisar.. kan det bli bättre? Tja, snubben "behind, next to and under" Elmo, Kevin Clash, är rolig han med. Och Rove som intervjuar honom har den härligaste dialekten.- I was gonna say how spiffy you look in your little suit.
- Yes, hubba hubba! See, you're already married - Elmo's looking. Hi! Mwah!


- Well, Elmo exercises like this... and like this...
- Is there like a gym on Sesame Street?
- "Is there a gym"!?- Elmo doesn't understand who this man is.
- Do the cabbage, do the cabbage!
- Hey, look at me, I'm a cabbage. Good source of Riboflavin.

Min senaste arbetsintervju-mejk.

7


Brun ögonsminkning med hjälp av Cybershadow "Meteor" (Make Up Store), egentillverkade "Bronzit" och ett par bruna skuggor från Manly-paletten.Läpparna blev prydligt rosa med läppennan "The Perfect Pink" (Make Up Store) och glanset "My Gloss 577" (MNY Maybelline).

Scobidoo i mina öron.

1


Idag ska vi se bästa Klungan :)
Förhoppningsvis. Alla är sjuka utom jag. När jag äntligen har blivit frisk är det alla andras tur!

Gamla gladbilder.

2


Några gamla gladbilder för att lätta upp stämningen!

Russian Bronzit.

1


Dessa mörkröda läppar är faktiskt gjorda med röd läppenna under svart läppstift - ett bra tips för att få den där murriga röda färgen. 


Bas
Primer:
Skin Serum
Mineralfoundation: GloPressed Base (GloMinerals)
Mineral Foundation (Sheer Cover)
Puder: Mineral Booster "Sheer" (E.L.F. Cosmetics)

Rouge
Soolpuder:
GloBronze (GloMinerals)
Rouge: Mineral Eyedust "Princess" (MakeupCosmetics)

Ögon + ögonbryn
Ögonprimer: Shadow Insurance (Too Faced)
Ögonskuggor:
"Bronzit" (egentillverkad)
? (egentillverkad)
Pigment "Violet" (MAC)
Microshadow "Flamenco"
Ögonpenna: Eyepencil "Dark Chocolate"
Lösögonfransar: Fashion Lashes 110 (Ardell)
Lösögonfranslim: LashGrip Adhesive (Ardell)
Mascara: Volume Million Lashes (L'oréal)
Ögonbrynsskugga: Microshadow "Smog"
Ögonbrynspenna: Browblender "Dark Taupe" (NeuLash)

Läppar:
Läppenna: Lippencil "Russian"
Läppstift: Lipstick "Black Orchid"


När jag inte har skrivit något märke på sminket så betyder det att det är Make Up Store!

Perser.

3


Ljudet av spinnande... en hårboll som ligger på sängen och småsnarkar.
Jag vill ha en katt :)

En perser! Det har alltid varit drömmen. På sista tiden har diverse kattnamn dykt upp i tankarna, tillexempel Singular och Plural... om man har två katter, hehe. Nördvarning, det är möjligt. Jag har massor av andra namn på lager också, men dom bästa behåller jag för mig själv ;)

PS. Innan ni påpekar det - ja, jag har en katt. Men hon har alltid bott hos mina föräldrar, det vore inte schysst att flytta henne. Dessutom börjar hon bli till åren :(

Bildkälla: PetsPress.

Packad och klar.

7


Om en stund hoppar jag på nattåget mot... Umeå!

En lååång resa alltså, stockholmare som man är. Men jag har laddat upp. Igår hade jag dreglande drömmar om wienerbröd med choklad på, kladdkaka, mockarutor... ja, det var nog choklad jag var sugen på helt enkelt. Så på resan har jag med mig brownies. Och även godis, bananer, mandariner och en korsordstidning - tönt som man är. Dessutom två böcker: Pappersväggar av John Ajvide Lindqvist och Skynda att älska av Alex Schulman. Så alltför uttråkad blir jag knappast.

Jag har sparat ihop en del inlägg, nu ska jag bara tidsinställa dom och hoppas att bloggen sköter sitt jobb.

Make-up Artist Magazine.

9


Sminknörd, precis som jag? Då kanske tidningen Make-up Artist kan vara något...Har ni missat den? Inte så konstigt. Den finns framför allt på Pressbyrån (stora sådana, på Centralen i Stockholm t.ex.), och även på skolan Mariart i Stockholm. Den kommer ut varannan månad. På skolan sägs den kosta 99:-, medans jag hittade den på Pressbyrån igår för 119:-

Läs mer om tidningen på makeupmag.com.

Perfect Brow.

4


Tänkte berätta vad jag tycker om produkten Perfect Brow från Peggy Sage.

Beskrivning från Bonvisage:
"Filtpenna med extrem hållbarhet som gör att makeupen sitter perfekt hela dagen. En semipermanent penna för att färga ögonbrynen. I änden sitter en borste, för att sätta färg endast på brynstråna och erhålla en naturlig effekt"

Jag tyckte:
Det här är inte en produkt för mig, tyvärr. När dom påstår att Perfect Brow endast sätter färg på stråna så menar dom verkligen det - ingenting hamnar på huden bakom stråna. För mig som har ganska glesa bryn (som redan är mörka) så behövs ingen extra färg där, jag behöver något som fyller i konturerna runt omkring. Det är ingen idé att jag ens visar foto på resultatet, för det blir ingen skillnad på mina bryn. Det jag kommer fram till är att den här produkten passar dom som redan har rätt form på brynen och bara vill göra stråna mörkare.84:- hos Bonvisage.

Summer breeze.

9


Färgstark sminkning med hjälp av Manly-paletten.

Oväntad post.

1


Okej, är det någon som känner sig skyldig till att ha skickat gips-katter hem till mig!? :P
Största mysteriet på länge... jag fattar ingenting.

"Sossezombies"

4


Groteskt, men groteskt roligt... med Grotesco!

Peggy Sage.

5


Idag fick jag hem en del Peggy Sage-produkter från Bonvisage.
Recensioner kommer inom kort!


Semi-permanent eyeliner
Kakeyeliner
Brynpenna
Fixerare

Rödgrön röra.

3


Jag vill inviga våren i rött och grönt!


Röd volangkappa, BikBok
Grön väska, H&M

Dessutom har H&M ett par gröna volang-ballerinas och en grön sjal som jag gärna skulle lägga (vår-)vantarna på. Och mina röda rosettballerinas är icke att förglömma. Dom inhandlade jag stolt år 2007 som nybliven förstagångs-stockholmare, och det är ett av dom bästa köp jag har gjort.

Rätt eller fel?

7


I gårdagens Metro läste jag något som gjorde mig ganska upprörd.Boxer har blivit fällda av reklamombudsmannen, på grund av reklamen med bilden ovan. "Avsikten med reklamkampanjen var humoristisk, men reklamombudsmannen anser att Boxer-Robert framställs som ett sexobjekt och kan vara kränkande för män", skriver Metro. Jag förstår att den är kränkande, jag håller med. Å ena sidan är han tecknad och det är humor det handlar om. Men det finns ändå en gräns, och jag tycker att det är helt rätt att reklamen blir fälld. Det som gör mig upprörd är att kvinnor förtrycks varje dag världen över, och folk orkar bry sig om Boxer-Robert.

"Lång hårig sjuk sköterska"

3


(skrivihop.nu)

Ja inlägget har faktiskt med rubriken att göra, minus sjuksköterskor. Idag har jag suttit hårmodell. Fast någon tjusig balfrisyr blev det tyvärr inte. Tre timmars föning och tupering blev det! Inte trevligt för ryggen och nacken, men det var trevligt hur fluffigt håret blev. Och långt! Nog för att håret är långt annars också, men efter föningen var håret så rakt att det såg längre ut än annars. Tänkte förstås fota det fluffiga resultatet, men hårmodellandet drog ut på tiden, och så kom man hem och satt i telefon i två timmar. Nu är det för mörkt att fota. Så jag slänger upp en bild som togs för ett par veckor sen - med pudlar och allt, kan det bli bättre?

(Huvudlösheten beror på att det var ett Tradera-foto)


Lååångt, eller hur? Då kan ni ju ana hur långt det såg ut efter dagens styling.

Lucky Teal.

3


Eftermiddagsljus, det behöver jag inte ens nämna va? Gråblått med superfrallor.Bas
Primer:
Skin Serum
Mineralfoundation: GloPressed Base (GloMinerals)
Mineral Foundation (Sheer Cover)
Puder: Mineral Booster "Sheer" (E.L.F. Cosmetics)

Rouge
Shading:
Mineral Rouge "Terra" (Suhada)
Rouge: Mineral Eyedust "Princess" (MakeupCosmetics)

Ögon + ögonbryn
Ögonprimer: Shadow Insurance (Too Faced)
Ögonskuggor:
Mineral Eyedust "Lucky Silver" (MakeupCosmetics)
Pigment "Teal" (MAC)
Ögonpenna: Eyepencil "Vanilla"
Lösögonfransar: 105 (Ardell)
Lösögonfranslim: LashGrip Adhesive (Ardell)
Mascara: Volume Million Lashes (L'oréal)
Ögonbrynsskugga: Microshadow "Smog"
Ögonbrynspenna: Browblender "Dark Taupe" (NeuLash)

Läppar:
Läppglans: Liphloss "Anni-Can Rock" (H&M)


När jag inte har skrivit något märke på sminket så betyder det att det är Make Up Store!

RSS 2.0