Det står stilla här.

6


Återigen har det varit en väldigt händelselös bloggvecka. Sorry.
Jag har varken tid eller inspiration. Den här veckan har jag bland annat jobbat två dagar, förutom det vanliga pluggandet. Ikväll blir det middag med pojkvännen och ett par vänner, och imorgon blir det en annan middag...

Och det här är det roligaste i sminkväg nu för tiden.
Så jag har inget att visa upp!Ha en fin helg!

Nya sminkrutiner.

3


Nu är hemtentan inlämnad och jag kan pusta ut!

Eftersom jag inte har bloggat på ganska länge så tänkte jag berätta om dom nya sminkrutinerna jag har skaffat mig sen sist. Lite nördigt... Men jag vet ju att många av er läsare är sminknördar och kan nörda tillsammans med mig.

För det första använder jag nu endast TiKei:s mineralpuder som bas. Ingen concealer, inget puder över. Inte ens någon primer under, utan bara ansiktskräm. Så bas-sminket går väldigt snabbt och smidigt nu, vilket är skönt! Anledningen är att jag dom senaste månaderna har upplevt att sminket blivit kakigt och att jag har fått fylla på med puder under dagen eftersom det blivit glansigt... vilket har gjort det ännu mer kakigt. Trots det har jag aldrig lyssnat på det där "Med mineralpuder behöver du inte använda puder"-pratet, eftersom jag alltid blir blank på sidorna av näsan och på hakan utan puder. Nu har jag bestämt mig för att det är värt lite glansighet. Och med Tikei:s mineralpuder blir jag inte alls särskilt blank. Och kakigheten är som bortblåst! Vilket gör att jag får en ganska osminkad look... och det gillas ju, när det gäller basen.

Jag använder som sagt ingen primer nu, bara ansiktskräm. Och inte vilken kräm som helst, utan en aloe vera-gelé från Jason. Det blir recensering av den när jag har använt den ytterligare några veckor. Hur som helst passar den alldeles utmärkt att använda mineralpuder över. Jag duttar bara in gelén, låter den torka så smått i någon minut bara, och applicerar mineralpudret innan gelén har gått in helt i huden.

Minns ni min recension av D.J.V. Beautenizers Volume Lash-mascaran? Jag gillade den inte, den var för blöt och kladdig för att kunna lägga sig snyggt. Nu använder jag den varje dag, oväntat nog! Efter några få användningar var den inte alls lika kladdig längre, och jag lärde mig hur man ska använda den på bästa sätt. Det rekommenderas att man böjer fransarna efter att man applicerat mascaran och låtit den torka, och det ger verkligen ett fint resultat om man följer den rekommendationen. Så nu är den en ny bästis!


Jag lever...

4


... och har det bra :)
Fick just en gullig bloggkommentar:
"Vart har du tagit vägen? Hoppas inte någonting har hänt!"
Nej, det har absolut inte hänt någonting. Däremot har jag dom senaste dagarna tänkt att jag borde uppdatera blogen, så att ni inte börjar undra. När man kollar i bloggen ser det ju ut som att jag försvann spårlöst vid årsskiftet :P

Dom senaste veckorna har jag framför allt hängt med min bror och brorson (3 år), som jag bara brukar träffa en gång om året. Det är inte så lätt att ses när dom bor i sydamerika och resten av familjen här i Sverige. Nu har dom varit på Sverigebesök i en månad och åkte nyss vidare mot Spanien. Så jag har haft en mysig jul med hela familjen. 

Den här veckan har jag hemtenta för första gången i mitt liv. Två kurser avslutas den här veckan, så ni förstår ju att det är fullt upp just nu. Jag ser fram emot nästa vecka, då kan jag andas ut. Och då tittar jag nog in här igen :)

Remember those walls I built
Well, baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make up a sound

RSS 2.0