Tjingeling...

3


Imorgon bitti drar vi till ISLAND!Så för en och en halv timme sedan började min minisemester. Men jag kan ändå inte slappna av - är smått nervös för flygningen och har en gnutta resfeber. Jag är inte flygrädd, men jag får så galet ont i bihålorna och ögonen när jag flyger. 

På lördag gifter sig våra isländska vänner, och förutom att gå på bröllop så ska vi hinna med valsafari, Blue Lagoon m.m.

Ombre.

6


Nu är hårprojekt klart och färdigt att visas upp ;)
Omre!

I många månader (ja, innan Kenza började med det...) har jag steg för steg blekt och färgat håret för att uppnå ombre-effekten, eller utväxttrenden som det också kallas. Jag ville inte ha några skarpa gränser, utan ville bara ha riktigt mörkt närmast ansiktet och ljusare brunt i längderna. Nu är jag nöjd!

Sista bilden visar hur stor skillnad det egentligen är färgmässigt mellan toppar och rötter.

R.I.P., mineralfavoriten!

9


Visst känner ni igen klumpen man får i magen när sånt här händer?Min underbara mineralfoundation som jag köpte för drygt en månad sen gick i golvet här om dagen. När det gäller solpuder, rouge osv. brukar det funka ganska bra att använda dom krossade delarna, men det är svårare med en foundation har jag märkt. Hade tänkt åka in till I am, som såvitt jag vet är dom enda i Stockholm som säljer gloMinerals, men det visade sig att dom har semesterstängt just nu! 

Jag som var så nöjd med att jag äntligen har en foundation som innehåller ingredienser som är snälla mot hyn, som inte blir särskilt blank under dagen, och som sitter där den ska hela dagen utan att kaka ihop sig. Jag är kär! Ska ägna resten av dagen åt att googla efter fler återförsäljare...

Ensambio.

2


Ikväll var jag på bio. Ensam!
Det har nog aldrig hänt förut. Men nu är jag gräsänka - sambon är bortrest på semester. Dessutom hade jag bara EN biobiljett idag, det var nämligen inte vilken bio som helst. Det var förhandsvisning av filmen Cockpit som har premiär på fredag.

Jonas Karlsson, en av mina favoritskådisar och favoritförfattare, spelar huvudrollen som en pilot som klär ut sig till kvinna. Björn Gustavsson (den yngre) spelar feminist med stor urringning och piercing i läppen. Visst låter det kul, men jag måste säga att det var ganska långdraget och förutsägbart. En lagom film att bara slappa framför!Om ni ser filmen - lägg märke till bonden på åkern. Det är ju den här snubben, som jag tog ett turistkort med vid Skokloster slott när jag och min vän Johanna var där för trerätters och mordgåta.


Hold the line.

6
Den här sminkningen hade jag i fredags, när vi var på middag med några vänner. Planerade även lite inför Islandsresan som vi alla ska iväg på! Det börjar närma sig.

Måste förresten påpeka att min foundation inte är mycket ljusare än huden på resten av kroppen, jag vet inte varför det ser ut så på foton ibland.


Here comes the bride.

2


Idag var Leahs stora dag.
Hon är en kompis kompis, som jag faktiskt träffade första gången förra helgen för en provsminkning. Men idag var det alltså dags, och jag gjorde en sminkning i guld och brons med rosa läppar. Hon ville dock ha ögonbrynen på sitt eget vis, och fyllde i dom själv (även ögonpenna och mascara).
Hennes syster var en av tärnorna, och hon fick en sminkning i silver.Brudens mor fick en lila-svart sminkning av mig, men jag missade att fota det. Förhoppningsvis har någon annan fotat henne, och isåfall kommer det upp här senare!

Jag var med på själva vigseln, och oj vad fint det var! Brudgummen bar uniform, och bruden en fluffig marängdröm. Jag hade hunnit glömma hur roligt det är att sminka vid bröllop... Glädjen, förväntningarna i luften, tacksamheten och alla leenden. Tänk om man kunde göra brudsminkningar på heltid! :)

King of Spain.

1
Halvmatt, lila med Vanilla, Scale och Diva, som alla är Microshadows från Make Up Store. Matchade med läppstiftet Wobble, också därifrån.


RSS 2.0