Lime & Regent.

0


Här om dagen fick jag hem två ögonskuggor som jag köpt av Bella!

 
Självklart är det Make Up Store-skuggor, och det är Cybershadow "Lime" och Microshadow "Regent". Lime använde jag mig väldigt mycket av när jag själv jobbade på Make Up Store, och Regent har jag varit på väg att skaffa mig många gånger.Från vänster: Lime och Regent.
Högst upp: ingen primer. Längst ner ligger skuggorna på primern Shadow Insurance från Too Faced.

Utbakade flätor.

1


Här är en look från förra helgen, när jag för en gångs skull inte bara ägnat lite extra tid åt sminket, utan även åt håret! Två utbakade flätor som jag hade fäst baktill i ett enda virrvarr.

 
 

Sheer Cover.

1


Känner ni till Sheer Cover?

De underbara produkterna av 100% mineraler. 
sheercover.se kan man förutom att beställa deras produkter hitta tips på hur man applicerar deras smink på bästa sätt och få hjälp att välja foundationnyans. Jag äger både deras mineralpuder och primern Base Perfector, och det är produkter som jag inte kommer släppa taget om! Jag upptäckte just att de även säljer ögonskuggor, läppglans m.m. Spännande!
 
(Bild lånad från Sheer Cover)

Sugen på: Luscious Liquid Lipstick.

1


E.L.F. Cosmetics har något som jag länge drömt om... flytande läppstift!

"Lip therapy is here. Intensive hydrating agents along with natural pigments leave lips with Long-lasting colour and moisture. This luscious liquid lipstick creates wearable colour that flatters a multitude of skin tones and looks"
luscious liquid lipstick
Finns i 11 färger, allt från nude till tuggummirosa till jordgubbsrött till körsbärsfärgat.

ca. 17:- här.

(Jag har alltså inte testat, och kan inte komma med något omdöme. Men jag är sugen på att testa, det verkar lovande!)

Matt.

1


 
Microshadow "Vanilla" (Make Up Store), Matte Eyeshadow "Burnt Brown" (E.L.F. Cosmetics), Microshadow "Deadly" (Make Up Store), Cake Eyeliner "Noir" (Peggy Sage), Dynamic Lash Growth Mascara (Isadora), Eyepencil "Vanilla" (Make Up Store):


Mineral Moisturizing Lip Tint "Berry" (E.L.F. Cosmetics):
 
 

Multi Lash Mascara, Make Up Store.

1


"Multi Lash är en ny revolutionerande mascara baserad på det naturliga karnaubavaxet. Den nya formulan ger ett långvarigt resultat, fantastisk volym och en förlängande effekt"
(Info från kicks.se)

Jag tyckte...

Den här mascaran fick man i goodiebagen på Make Up Store:s visning Spellbound, mycket trevligt! Jag har varit på väg att köpa den själv, eftersom den har relativt bra pris och jag har hört mycket bra om den. Tyvärr måste jag säga att den verkligen gör mina fransar spretiga och mascaran har en förmåga att klumpa ihop fransarna. Den separerar inte som jag vill. Volym, visst, men förlängande vill jag inte kalla den.

 

Ett lager vs. två lager.

135:-Make Up Store

Wonder Powder "Mojave".

5


Make Up Store har fått in ett mattare mineralpuder, som enligt källor ligger nyansmässigt mellan "Kalahari" och "Gobi". Jag som alltid har tyckt att Make Up Store:s mineralpuder är för skimrande tycker att det låter underbart!

"Mojave" heter pudret, och ligger på 395:-

Nytt i sminkväskan.

1


Cybershadow "Gold" och Microshadow "Cookie" (båda från Make Up Store)  - välkomna till min sminkväska!
Från vänster: Gold och Cookie.
Högst upp: ingen primer. Längst ner ligger skuggorna på primern Shadow Insurance från Too Faced.

Två bra vardagsskuggor som jag införskaffade till reapris när jag var på Make Up Store:s visning Spellbound på Globen här om veckan. Vilket flyt vi hade... Jag vann (som vanligt) biljetter till visningen i en tävling, och biljetterna jag fick var till visningen 16.00. Jag och min vän Johanna missade (hm..) dock att den var redan kl. 16, och gick till visningen som började 17.30 istället. Och visst upptäckte dom i entrén att vi hade fel biljetter, men vi fick komma in ändå! Firade med ett glas rött efteråt ;)

Lucy Minerals Oil Control Finishing Powder With Calcium Carbonate.

0


Igår upptäckte jag att mitt puder, det enda jag numer vill använda, sjunger på sin sista vers. Knappade in mig på Lucy Minerals webbshop för att beställa ett nytt, bara för att upptäcka att dom har fyra olika puder. Fyra! Ni kanske förstår att jag inte kunde uttyda pudrets namn genom att titta på burkens undersida...Som tur var fanns ett kvitto på min senaste beställning i min inbox, och där kunde jag läsa att det var Oil Control Finishing Powder With Calcium Carbonate.


Info från lucyminerals.com:

"This Oil Control Finishing Powder contains Calcium Carbonate to absorb excess oil. Great for oily skin. Can be used over or under Lucy Minerals Foundation"

Jag tycker...
Funkar perfekt till min hy! Jag använder nästan uteslutande mineralpuder som bas, och avslutar då med detta puder för att matta ner. Jag brukar bättra på en gång om dagen, men det är egentligen inte helt nödvändigt. Funkar även bra över flytande foundation. Det är det bästa pudret jag någonsin har testat, och jag ger det 4 av 5 (med tanke på att drömmen vore att slippa bättra på överhuvudtaget).

$15 (ca. 98:-) hos lucyminerals.com

Dynamic Lash Growth Mascara, Isadora.

0


"Längre, tjockare & starkare fransar på bara 4 veckor!"

... ja, det är faktiskt den enda beskrivningen jag hittar till den här mascaran. "Dynamic Lash Growth Mascara och Serum har verskamma peptider och naturliga extrakt tillsatts som ökar franslängden med ca 20 % efter 30 dagars användning" säger kicks.se, men det verkar vara kombinationen av mascaran och Dynamic Lash Growth Serum som ger dessa effekter.
 
 
Jag tyckte...
Lite lurig marknadsföring kan jag tycka, då man säkert behöver införskaffa både serumet och mascaran för att få ordentligt förlängande och stärkande effekt på fransarna. Själv har jag använt mascaran i en månad, och kan inte påstå att fransarna har blivit längre eller starkare. Däremot ger mascaran en fin svärta, volym och längd. Däremot tycker jag att den tynger ner fransarna lite och därmed minimerar effekten av fransböjaren som jag använt innan applicering. På bilderna nedanför ser ni att man både kan få ett fint vardagligt resultat och ett mer intensivt, beroende på hur mycket man applicerar.
Ett lager vs. två lager.
 
189:-Kicks och Åhléns.

Höstnaglar!

0
129:- vs. 59:- hos Kicks.

"Bahama Mama" har jag lagt två lager av. Med "Exotic Grenade" nöjde jag mig med ett lager - det gled på så jämnt och täckande på en gång.

Vilket gillar ni bäst?

Recenseras just nu: Xlash.

1


Idag fick jag hem Xlash - ett ögonfransserum som jag ska testa under några veckor och sedan recensera här. Det ska ta ca. 4 veckor innan resultatet (längre, starkare och mörkare ögonfransar) syns, så nu är det bara att tålmodigt vänta och hålla tummarna!


Xlash appliceras som en eyeliner längs fransrötterna en gång om dagen, förslagsvis på kvällen när sminket har tvättats bort.


Mina tråkiga ögonfransar innan den här kuren.
Efter-bilder kommer om några veckor!

RSS 2.0