MegaVolume Mascara, Wet n Wild.

0


MegaVolume Mascara från Wet n Wild ska ge fylliga fransar men ändå ett naturligt resultat. Jag tog en snabb (urkass) mobilbild för att visa. Yes, vardagsfransar skulle jag kalla det. Den här mascaran ger mig volym och en intensiv svärta, men ingen längd. Funkar bra om man är ute efter en budgetmascara och inte har några större krav.

Ca. 59:-
 Dagens surprise!

0


Kan man få en bättre start på dagen?
Pling-plong, och plötsligt står en söt påse med hudvårdsprodukter utanför dörren. Närmare bestämt:

Boots no7 Beautiful Skin Day Cream
Boots no7 Beautiful Skin Night Cream
Boots no7 Beautiful Skin Radiance ExfoliatorTack! Dessa kommer jag att testa inom kort.

Easy Going Minerals, Palina.

0


Jag har fått chansen att testa den pressade mineralfoundationen Easy Going Minerals från Palina. Ni kanske minns att jag tidigare har testat den lösa formulan?

Färgen jag har testat är "Paris", som är för dig med medium/varm hudton. Easy Going Minerals är fri från parabener, mineraloljor, lanolin och tilltäppande ingredienser. Den ska återfukta, mjukgöra och skydda huden, och ska passa alla hudtyper.
 
Utan och med Easy Going Minerals! På "med"-bilden har jag endast mineralpudret, ingen concealer eller puder. Visst täcker den bra?Tummen upp! Jag behövde inte ens pudra ovanpå, vilket jag alltid gör annars. Tycker att resultatet ser en gnutta för kakigt ut, men det förlåter jag eftersom den täcker så bra.

395:- hos Palinas webbshop

Ga.Ma CP1 Ceramic - bästa plattången jag provat!

0


Jag tog till slut tag i saken och skaffade ny plattång efter att den gamla hade gett upp totalt. Och jag är verkligen nöjd med min nya vän Ga.Ma CP1 Ceramic!

Det är en keramisk plattång som värms upp på bara ett par sekunder, och även själva plattandet går väldigt snabbt - mycket tack vare den höga värmen. Mitt hår blir snabbt rakt och otroligt blankt och lent.
 

Sidorspår: Det har varit lite trögt på bloggen på sista tiden, och det kanske kommer fortsätta så. Jag vill inte sätta något "komma tillbaka"-datum, utan bara skriva när jag verkligen har lust. Och just nu känns det viktigare att ägna tiden åt studier och att komma i ordning i nya lägenheten.

Dr. Bronner's Magic Soaps Eucalyptus.

0


Räddningen mot finnar på ryggen?
Jag fick nyligen hem en eucalyptus-tvål från Dr. Bronner, och för en stund trodde jag att någon hade läst mina tankar. Senaste månaderna tycker jag att det är hänt en hel del med mina hormoner, det har liksom exploderat... och en av de mindre trevliga resultaten är finnar på ryggen. Och det minst trevliga med det i sin tur, är att dom vägrar försvinna. Har läst på en del om vad man kan göra åt saken, och då har eucalyptus-tvål kommit upp. Nu har jag alltså fått den här tvålen, och jag kan inte säga ännu om den hjälper, men den är frisk och skön och doftar underbart fräscht av eucalyptus. Den är helt biologiskt nedbrytbar. Ett minus med förpackningen är att den är ganska "spruttig", vilket har gjort att det två gånger har sprutat upp tvål i ögat på mig när jag stängt förpackningen - aj aj! Men då förpackningen är av 100% återvunnen plast förlåter jag det. Finns för 49:- (59 ml) hos Eleven.
 

Läppar från Burt's Bees.

2


Nu har det varit tomt här på bloggen!
Anledningen är att jag har varit ordentligt sjuk i feber och förkylning, samtidigt som jag haft massor med skolarbete. Skulle åkt upp till mina föräldrar för att hälsa på över påsken, men det fick jag minsann ställa in! Tråkigt - men nu mår jag iallafall bättre.
 
Fick hem några fina läpprodukter Burt's Bees som ni ska få se här!

"Pucker"


"Smooch"


 
"Nearly Dusk", "Pucker", "Smooch".

RSS 2.0