CC Cream, Pür Minerals.

0


Jag har testat Pür Minerals nya CC Cream. Vill ni höra vad jag tyckte?

En CC Cream är en produkt som är fuktkräm, primer, solskydd och foundation. Allt på en gång! Den här har SPF 40 och skyddar och korrigerar för alla hudtyper och hudproblem. Den verkar på orenheter och slätar ut fina linjer samtidigt som den ger en jämn hudton.

Jag har testat nyansen "Medium" som visade sig vara lagom för min sommar-solbrända hy, en aning för ljus bara. Men framför allt är nyansen för grå och kall för mig, jag vill slänga i en gnutta gult. Och det tror jag inte gäller endast mig, utan jag är säker på att nyansen är för grå för oss svenskar generellt. Bortsett från nyansen är jag nöjd, då denna CC Cream jämnar ut hudtonen och funkar bra att använda ensam som foundation (med fixerande puder ovanpå) eller som grund i sminkningen med mineralpuder över.

Finns i fyra nyanser, och priset är 450:-
 

Aqua Cooling Powder.

0


Som ni säkert märkt är jag inte så aktiv här, jag jobbar och söker nytt jobb och lever livet :) Men ni vet väl att jag fipplar en del med Instagram? makeupartisten heter jag där också.
 
Något annat jag gjort på sista tiden är att införskaffa Aqua Cooling Powder från Make Up Store. En riktigt annorlunda produkt som är både fuktgivande, mattande och fixerande - i puderform. Jag är besviken på att man får såpass lite produkt för pengarna, halva dosan består av ett djupt lock. Men i övrigt är jag imponerad. Det finns många sätt att använda det här pudret på, men jag använder det för att matta ner feta partier som pannan, hakan och sidorna av näsan. Gillar den kylande och blöta känslan som pudret ger, och det dämpar rodnader direkt. Prova!
 
 

RSS 2.0