4-In-1 Mineral Foundation, Pürminerals.

2


Här kommer en recension som jag har längtat efter att göra: 4-In-1 Mineral Foundation från Pürminerals. Min nya favoritfoundation!

Bilder talar ju sitt tydliga språk. Här ser ni endast foundationen på ena ansiktshalvan, andra är osminkad. Jag tror ni kan se vilken som är vilken.
Här ser ni hur den täcker det röda kring mitt ena öga, och det andra är osminkat.Beskrivning från Pürminerals:
"Foundation, puder, concealer och spf15, allt i ett. Täcker bra på ett naturligt sätt, huden andas, den ser jämn ut. Innehåller lite bismuth som gör att makeupen håller längre. E-vitamin och sheasmör buffrar vilket gör att den inte irriterar eller kliar som andra mineralmakeuper kan göra vid värme eller på sommaren"

Det här är en mineralfoundation i pressad form. Dosan är snygg och även rejäl - vilket minskar risken för att pudret går i tusen bitar om man tappar det i golvet. Finishen blir matt, men med en gnutta lyster. Täckningen vill jag kalla medium till hög. Jag har nyansen "Light Tan", vilken tyvärr är lite för mörk för mig men samtidigt den enda som var lagom gul i tonen. Skulle behöva en som är en gnutta ljusare ("Gold Medium"?) för att blanda med. Jag applicerar den med kabukiborsten Flat Top Brush från Everyday Minerals, det funkar utmärkt. Det bästa med den här foundationen är hur naturligt resultatet blir - man ser i stort sett osminkad ut, och kan även applicera mer under dagen utan att få ett kakigt resultat. Den innehåller ingen parfym (bra för känslig hy), inga mineraloljor som täpper till porerna (bra för fet hy) och ingen talk (bra för torr hy). Den ska även förbättra hyn - vilket jag själv tycker mig ha märkt i form av fastare hy, efter att jag använt den ett par veckor. Det enda jag har att klaga på är att det finns så få nyanser (10 st), samt att jag blir glansig på sidan av näsan under dagen trots att jag buffar på med transparent löspuder. Men det är inga stora minus i sammanhanget. Det här är ändå helt klart min nya favorit!Finns i 10 nyanser. Återförsäljarna hittar ni här.
Ca. 295:- 


Kommentarer
Karolina

Foundationen är grym! Vi säljer den på vår webshop www.beautyq.se :)

2013-02-06 @ 16:44:20
URL: http://beautyq.se
Helena

Hej! Ser att du ha samma problem som mig att light tan är lite mörk, ha du testat golden medium ?:) tänkte om den va bättre eller om den vart för rosa:)

2013-06-26 @ 20:42:28


Kommentera inlägget här:


 Namn:
Kom ihåg mig

 E-postadress: (publiceras ej)


 Webbplats:


 Kommentar:

Trackback

RSS 2.0