Börjar med Xbrow!

2


Fylligare ögonbryn är något som jag drömt om länge. Jag har försökt med ögonfransserum som Neulash, RevitaLash och XLash, och visst har ögonbrynen växt - men jag ville prova med en applikator som funkar bättre till bryn än vad ögonfransserumens eyeliner-penslar gör. Sagt och gjort - eftersom Xlash har funkat bra som ögonfransserum så testar jag nu deras ögonbrynsserum.

Såhär ser mina stökiga bryn ut nu, innan jag börjar. Ojämna, olika långa och ganska tunna. Återkommer med resultat om några veckor!

Beskrivning från Xbeauty:
"Få fylligare ögonbryn med Xbrow – samma fantastiska formula som för Xlash, men nu anpassad för ögonbrynen. Xbrow är ett nyskapande ögonbrynserum som ger tätare och fylligare ögonbryn på 3-4 veckor. De verksamma ingredienserna återfuktar ögonbrynen och ger dem styrka. Pensla en gång om dagen på rena och torra ögonbryn" Kommentarer
sofia

Hej! har du märkt någon skillnad ännu med xbrow? har funderingar på att köpa den men är osäker..Svar: Nej, tyvärr. Jag ska lägga ut en recension på Xbrow snart, men kan säga redan nu att den inte kommer att vara positiv. Jag har inte märkt någon skillnad alls.
Andréa

2013-05-02 @ 20:01:39
Anna

Jag undrar samma som föregående, skulle vara kul att se före/efter.

Svar: Det kommer ett inlägg om det snart!
Andréa

2013-05-05 @ 16:17:22


Kommentera inlägget här:


 Namn:
Kom ihåg mig

 E-postadress: (publiceras ej)


 Webbplats:


 Kommentar:

Trackback

RSS 2.0