"Get ready to be prettified!"

3


 Har ni sett Kicks nya reklam?

Såhär beskriver Kicks det:
"I den nya filmen handlar det om KICKS skönhets-experter som hjälper kvinnor med deras skönhetsproblem, att du alltid kan komma till din skönhetsdestination KICKS och få hjälp av våran kunniga personal. Get ready to be prettified!"

Jag har sett och hört många reagera negativt på reklamen, de har sett den som kvinnoförnedrande och sett budskapet som "Du duger inte som du är, vi måste smeta på dig smink". Jag förstår inte riktigt hur man kan se reklamen på det sättet, man behöver inte överanalysera allt. Min första tanke var att det är en snygg reklam och en rolig idé. Skäggiga änglar målar på färgglatt smink i en svartvit värld. Vad tycker ni?
 


Däremot tycker jag att det är väldigt synd att man gör en så slarvig sminkning i en reklam för ett kosmetikaföretag. Pausa på 00:14 och titta på ögonsminkningen...


Kommentarer
Bella

Håller med, det är väl kanske inte en make up som man blir jätteimponerad av;) men annars tycker jag kicks brukar ha ganska kul tv-reklam

2013-02-10 @ 12:23:48
URL: http://bellamakeupartist.blogg.se
Alvas Skönhet & Hälsa

Hade faktiskt inte sett reklamen innan, håller med dig om att det var en rolig idé och att man inte borde överanalysera reklamen! Och ja, det var verkligen ingen vacker ögonmejk det där, ha ha! : )

2013-02-10 @ 16:48:04
URL: http://alvaasp.se
Wysteriia

Jag brukar gilla deras relamer men inte denna

Svar: Varför gillar du den inte? :)
Andréa

2013-02-13 @ 10:38:42
URL: http://Wysteriiasblogg.se


Kommentera inlägget här:


 Namn:
Kom ihåg mig

 E-postadress: (publiceras ej)


 Webbplats:


 Kommentar:

Trackback

RSS 2.0