Händelserik vecka.

3


Åh, jag har haft en riktigt bra vecka hittills!
Köpt något som jag velat ha i flera år (tack mamma!), varit på Make Up Store:s klubbkväll med vänner, fikat med en gammal vän, beställt och fått hem min drömväska och lämnat in en skoluppgift. I helgen ska jag och bästa sambon troligen gå på bio och på barnkalas.

Men idag sitter jag hemma och hinkar i mig te och c-vitamin, är inte riktigt pigg. Nästa vecka har jag äntligen en läkartid - då ska vi testa mina lungor. Tog nyligen några blodprover också. Allt detta ska visa vad det är för fel i min hals. Astma eller allergi är två möjligheter som läkaren tog upp sist, och jag hoppas bara att han kommer fram till något... För vad det än är så är det hemskt jobbigt i perioder. I somras började jag hosta varje morgon och kväll, och så höll det på i flera månader. Trots att jag inte var förkyld annars. Fortfarande dyker problemet upp då och då - halsen känns trång och svullen, hostreflexen kommer men det hjälper inte att hosta. Jag vet inte om det faktum att jag nästan konstant känner mig förkyld har med saken att göra. Och mina superkänsliga bihålor, som gör ont vid minsta höjdförändring och gör att jag måste ta kortison för att inte få bihåleinflammation. Det är tråkigt att aldrig känna sig helt frisk! 
 

Den enda fortfarande välmående orkidén hemma hos mig. Och den är inte ens min, haha ;)


Kommentarer
Bella

Krya på dig! Nyfiken va du hittade för fint på klubbkvällen:) såg du dom nya chubby lippencils?

Svar: Tack! Det blev faktiskt bara en Mixing Liquid... Det kändes tråkigt, men det var inget annat som jag verkligen ville ha. Tänkte köpa en Chubby Lipstick, så jag provade alla färgerna men det var ingen som helt föll mig i smaken.
Andréa

2013-02-28 @ 18:06:26
URL: http://bellamakeupartist.bligg.se
~Sara~

Jag hade också problem med hosta under en lång tid förra året... Eller egentligen under hela året, hostan kunde komma helt sporadiskt; när jag såg en film och skrattade, när jag åt, när jag var på jobbet, när jag var ute, vart som helst! Utan att jag var sjuk. Riktigt jobbig hosta, lät som en kedjerökare och fick blodsmak i munnen. Testade lungorna men de hittade inget fel... :/ Hoppas det löser sig för dig!

Svar: Tråkigt att de inte hittade något fel.. men är det bättre nu då? För mig kommer hostan mest när jag lägger mig ner på kvällen, eller på morgonen när jag precis har gått upp.
Andréa

2013-03-03 @ 22:48:39
URL: http://sarasegenvarld.blogg.se
~Sara~

Det är mkt bättre nu faktiskt. Hostar aldrig på det sättet. Upplever att det försvann i samband med flytt så misstänker själv att det kan ha nåt att göra med det huset... typ fukt eller mögel eller nåt.
Ja din hosta kanske inte är riktigt lika som min var... Det kanske bara är bra då, så kanske de hittar nåt med din!

Svar: Okej. Jag ska faktiskt också flytta om drygt en vecka... Men i mitt fall verkar det inte ha något med huset att göra, då jag har bott i två olika hus under tiden jag har haft hostan.
Andréa

2013-03-06 @ 11:54:41
URL: http://sarasegenvarld.blogg.se


Kommentera inlägget här:


 Namn:
Kom ihåg mig

 E-postadress: (publiceras ej)


 Webbplats:


 Kommentar:

Trackback

RSS 2.0