RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner.

1


Här kommer en snabbrecension med kontentan: Nej, RevitaLash funkar inte för mig.Jag har testat 4- 5 olika ögonfransserum genom tiderna, och RevitaLash är faktiskt det som gett minst resultat på mig. Men jag vet att resultatet är väldigt individuellt - jag har hört talas om (och även sett) människor som älskar RevitaLash, som har fått fantastiska ögonfransar av det. Så att det inte fungerar för mig betyder inte att det inte fungerar för er. Däremot vill jag ändå inte rekommendera er att köpa RevitaLash, då det faktiskt har slutat säljas i Sverige efter ett nytt beslut från Läkemedelsverket. Anledningen är att ämnet DDDE,n som finns i RevitaLash, nu klassas som ett läkemedel vilket gör att dom svenska importörerna inte får fortsätta sälja RevitaLash till sina återförsäljare. Dom exemplar som nu finns kvar i butiker får dock säljas. Det finns också en ny formula vid namn Nouriche by RevitaLash, som är godkänd av Läkemedelsverket och som säljs i Sverige.


Kommentarer
yonna

vilka produkter har du testat och vilken har funkat bäst för dig? Är väldigt sugen på att prova något för fransarna. Svara jättegärna till min mail!

Vänl.
Yonna

Svar: RevitaLash Advanced, NeuLash, XLash och Mavala. Samt Treatment Mascara från Make Up Store. Det som har funkat bäst för mig är NeuLash och XLash :)
Andréa

2013-03-07 @ 18:35:01


Kommentera inlägget här:


 Namn:
Kom ihåg mig

 E-postadress: (publiceras ej)


 Webbplats:


 Kommentar:

Trackback

RSS 2.0