Depend GelLack Startkit.

4


Depends gellack härdar i LED-lampa och ger ett lackresultat som håller i 2-3 veckor. 

Lacken ska vara lättare att applicera än vanligt nagellack. Ytan blir extremt hållbar och har högglans. Den naturliga nageln skyddas och förbättras i kvalité under gellacken.

Startkitet innehåller före-/efterrengöring, gellack bas, gellack topp, LED-lampa med adapter, manikyrpinne och nagelfil. Önskad färg av gellack och gel-remover måste köpas separat.

Ca. 469:-
 


Har någon av er testat det här startkitet? Jag är väldigt nyfiken på det - det skulle inte vara helt fel att kunna ha samma nagellack i flera veckor.

Kommentarer, tack!

2


Ni är många som är inne här varje dag, och antalet prenumeranter växer. Så varför kommenterar ni inte? Peppa mig, det är ju ni som får mig att vilja fortsätta skriva :) Nu säger jag inte att det måste vara positiva kommentarer - ni får gärna komma med förslag på förbättringar också.

Har ni sett att designen är förnyad? (Tryck F5 för att uppdatera sidan). Designen är fortfarande under konstruktion dock, så mer kommer att hända framöver!

Anything could happen.

2 


Bas
Concealer: Eazy Cover "Red" (Make Up Store)
Mineralfoundation: 4-In-1 Mineral Foundation (Pür Minerals)
Puder: Oil Control Finishing Powder (Lucy Minerals)

Rouge
Rouge: Wonder Blush "Goddess" (Make Up Store)
Shading: Blush "Taupe" (NYX)
Solpuder: Bronze "Sunkiss" (gloMinerals)

Ögon + ögonbryn
Ögonprimer: High Tech Lighter "Sundust" (Make Up Store)
Ögonskuggor: Microshadow "Vanilla" (Make Up Store)
Mineral Eye Shadow "Gold" (Andrea Milano)
Eyedust "Lounge" (Make Up Store)
Perfect Eye Shadow "Autumn Green" (IsaDora)
Microshadow "Treasure" (Make Up Store)
Ögonpenna: Perfect Eyes Waterproof Eyeliner "Perfect Peacock" (Too Faced)
Mascara: The Falsies Volum' Express "Black" (Maybelline)
Eyeliner: Cake Eyeliner "Noir" (Peggy Sage)
Övrigt: Mixing Liquid (Make Up Store)
Ögonbrynsskugga: Blush "Taupe" (NYX)
Ögonbrynspenna: Brow Blender "Dark Taupe" (Neulash)

Läppar
Läpp-tint: Lipfinity Lasting Lip Tint "Pink Petal" (Max Factor)

Recension: AQUAporin ACTIVE ögonkräm, Eucerin.

0


Just nu använder jag ögonkrämen AQUAporin ACTIVE från Eucerin. Den känns lätt i konsistensen och återfuktande. Ingen wow-effekt, men helt klart godkänd!


"Den uppfriskande och lätt absorberande cremen förser den ömtåliga huden runt ögonen med intensiv och långvarig fukt - även i de djupaste hudlagren. Minskar trötthetstecken. För alla hudtyper som behöver extra fukt. Passar även känslig hud. Parfym- och alkoholfri, och utmärkt som makeup-bas"
, enligt Eucerin.

159:- på apotek

Recension: Micronized Eye Shadow, Emite Make Up.

3


Ni såg den här ögonskuggan i en av mina sminkningar här om dagen: Micronized Eye Shadow "Wate" från Emite Make Up.Det är en riktigt blyertsgrå färg med en hint av silver. Packad med pigment och lättapplicerad. Rekommenderar den till sotningar, då den är väldigt lättsuddad. Hållbarheten var dock inte 5/5, för efter ett tag försvann den i vecken på ögonlocken (trots primer under) - vilket syns på bilden. 

Enligt Emite är den fri från olja, nickel, paraben och parfym. Pigmentet är mikroniserat för att underlätta applicering och för att skapa ett jämt och fint resultat. Ett bra val för linsbärare eller för dom med känsliga ögon.

170:-

In the lap of the Gods.

0
Klicka på länken ovan för att se videoklippet till den här låten. Ni kommer inte att ångra er! Jag får rysningar varje gång...
Här har jag använt två ögonskuggor: Mineral Eye Shadow "Gold" (Andrea Milano) och Microshadow "Treasure" (Make Up Store). Ögonpennan är Eyepencil "Czar" (Make Up Store).

Sugen på att testa: Highlighterpenna.

0


Isadora har nyligen kommit ut med pennan Eyebrow Lifter.Det är en tjock och krämig highlighting-penna. Tanken är att man ska måla ett streck under ögonbrynet och sudda ut det med finger eller pensel. Blicken lyfts, ögonbrynen definieras. Att highlighta är pricken över i:et i en sminkning!

Jag har inte testat pennan, men tycker det verkar lovande. Visst kan man använda en ljus ögonskugga eller ljus ögonpenna som highligter, men jag gillar ändå den här idén och tycker att det är värt ett försök.

89:-

Poshé super-fast drying topcoat.

0


Åh, värsta baksmällan någonsin... värsta dagen på länge! Klockan är nu över halv åtta på kvällen och jag kräks fortfarande. Magen ekar tom och jag är väldigt hungrig. Fick nyligen i mig vatten, ett par frukter och yoghurt. Men det var inte så lyckat, om man säger så.

Nåja, över till något roligare - överlack! Jag har fått en ny favorit från Poshé. Det torkar snabbt - enligt källor ska det torka på en minut, och genom hela manikyren på fem minuter. Det är lättapplicerat och flyter lätt på nageln - det är alltså inte lika tjockt i konsistensen som min tidigare favorit Seche Vite. Ett minus är att det inte verkar finnas att köpa i Sverige. Men för mig som gärna handlar över Ebay är det inget problem. Jag köpte mitt för ca. 60 kronor, med frakt och allt.

Fur-effect nails.

1


Har ni hört talas om "fur-effect nails"?

Man applicerar bara dessa fibrer (finns i fem färger) på blött nagellack, låter torka - och vips, så har man naglar som liknar små håriga djur. Eller en heltäckningsmatta. Ja, jag är skeptisk...


Bilden är lånad från MUA.

Moonlight brings out grey in waterlilys.

0


Här händer det grejer - vi köpte lägenhet igår! Det gick snabbt när det väl hände något. Det känns både roligt och overkligt.

Den grå skuggan som jag har använt här kommer från Emite, och kommer att recenseras inom kort!
 
 
Bas
Mineralfoundation: 4-In-1 Mineral Foundation (Pür Minerals)
Puder: Oil Control Finishing Powder (Lucy Minerals)

Rouge
Rouge: Wonder Blush "Goddess" (Make Up Store)
Shading: Blush "Taupe" (NYX)
Solpuder: Bronze "Sunkiss" (gloMinerals)

Ögon + ögonbryn
Ögonprimer: Shadow Insurance (Too Faced)
Ögonskuggor: Microshadow "Vanilla" (Make Up Store)
Mineral Eye Shadow "Gold" (Andrea Milano)
Micronized Eye Shadow "Wate" (Emite Make Up)
Ögonpenna: Eyepencil "Vanilla" (Make Up Store)
Mascara: The Falsies Feather Look Volum' Express "Glam Black" (Maybelline)
Eyeliner: Cake Eyeliner "Noir" (Peggy Sage)
Övrigt: Mixing Liquid (Make Up Store)
Ögonbrynsskugga: Duo Brow Color (Make Up Store)
Ögonbrynspenna: Brow Blender "Dark Taupe" (Neulash)

Läppar
Läppenna: Lippencil "Fabulous Rose" (Make Up Store)
Läpp-plumper: Venom Flash (DuWop)

Professional Eye Lash Curler, Emite Make Up.

0


Har testat en ögonfranstång från Emite Make Up i några dagar, så här kommer en recension.
 


Själva tången är svart - det gillar jag! Silikonkudden är röd, och det medföljer tre extra silikonkuddar så att man kan byta när det blir slitet.

Den här tången böjer kraftigt, utan att göra någon skarp kant. En böjning räcker alltså! Tången är kraftigt byggd, vilket gör att den är skön att hålla i. Det enda jag har att klaga på är att den känns smått läskig att använda - på något sätt hamnar tången så nära ögat så att jag blir tårögd, varje gång. När jag jämför den utseendemässigt med min vanliga franstång ser jag ingen skillad, så jag vet inte vad det är som gör att den hamnar så farligt nära ögat och gör att jag bara vill blinka. Kanske är silikonkudden en aning större och hårdare än vad dom vanligtvis är.

 

Före och efter böjning.


Ca. 200:-

Perfect Eyes Waterproof Eyeliner, Too Faced.

0


Igår såg ni hur Perfect Eyes Waterproof Eyeliner i färgen "Perfect Peacock" från Too Faced såg ut på mig. Här kommer recensionen.Det här är en vattenfast, krämig eyeliner som finns i många fina färger. Jag har testat den finaste av dom alla - den teal-färgade "Perfect Peacock". Den glider på med otroligt pigment i vattenlinjen, och sitter kvar där den ska. Trots det är den lätt att tvätta bort med sminkborttagning för vattenfast smink. Sudd-änden på pennan gör att man kan få ett snyggt sotat resultat, om man valt att lägga pennan runt ögat istället för inuti. Den här färgen är också utmärkt för att piffa upp en i övrigt inte så färgsprakande sminkning. Love it!

Ca. 195:-

Pür Minerals - det här verkar lovande...

0


Idag testar jag Pür Minerals 4-In-1 Mineral Foundation för första gången.

"4-In-1" syftar på att produkten är foundation, concealer, puder och spf15 - allt i ett. Eftersom den redan ska innehålla concealer och puder så testar jag den direkt på huden, utan något annat under eller över. Jag använder Flat Top Brush från Everyday Minerals. Och jag kan säga att resultatet hittills är väldigt lovande! Återstår att se hur den håller sig under dagen. Jag brukar till exempel bli blank på sidorna av näsan, så det kan hända att jag ändå behöver ett finishing-puder över senare.

Jag är redan otrolig exalterad över produkten! Jag ser ärligt talat inte var jag har lagt produkten och inte - resultatet ser så otroligt osminkat och fint ut. Recension kommer när jag har hunnit testa den lite mer, men om ni redan är sugna på att köpa så kan jag tipsa om att det här erbjudandet gäller januari ut...

Garbo, Astrid & Taube.

1
Tjingeling från vår nya lya!

Igår flyttade jag och sambon, och bor nu tillfälligt i en lägenhet som vi lånat av hans föräldrar. Här ska vi bo i allt från någon vecka till några månader - tills vi hittar en ny lägenhet helt enkelt. Så just nu bor vi lite halvt i flyttlådor.

Idag är jag trött i kroppen, efter flytten. Men att prova en färgsprakande ögonpenna från Too Faced piggade upp. Recension på den kommer snart!


Bas
Concealer: Eazy Cover "Red" (Make Up Store)
Mineralfoundation: Pressed Base (gloMinerals)
Puder: Oil Control Finishing Powder (Lucy Minerals)

Rouge
Rouge: Wonder Blush "Goddess" (Make Up Store)
Shading: Blush "Taupe" (NYX)
Solpuder: Bronze "Sunkiss" (gloMinerals)

Ögon + ögonbryn
Ögonprimer: Shadow Insurance (Too Faced)
Ögonskuggor: Microshadow "Vanilla" (Make Up Store)
Mineral Eye Shadow "Gold" (Andrea Milano)
Microshadow "Regent" (Make Up Store)
Microshadow "Dagger" (Make Up Store)
Microshadow "Treasure" (Make Up Store)
Ögonpenna: Perfect Eyes Waterproof Eyeliner "Perfect Peacock" (Too Faced)
Mascara: The Falsies Feather Look Volum' Express "Glam Black" (Maybelline)
Eyeliner: Cake Eyeliner "Noir" (Peggy Sage)
Övrigt: Mixing Liquid (Make Up Store)
Ögonbrynsskugga: Duo Brow Color (Make Up Store)
Ögonbrynspenna: Brow Blender "Dark Taupe" (Neulash)

Läppar
Läppglans: Lipgloss "Ski" (Make Up Store)

Collar tip.

1


Vill man piffa upp sina skjortor är "collar tips" ett bra.. ja, tips!

Jag sökte helt enkelt på "collar tip" på Ebay, och hittade massor. Dom här nedan kostade runt en tia. Man bara klämmer fast dom runt skjortkragen, och tar lika enkelt loss dom när man vill det.

Treasure & Cairo.

0


Microshadow "Treasure" och Wonder Blush "Cairo", båda från Make Up Store:

"Treasure" är en ovanlig färg - brun, men har en smyghint av grönt. "Cairo" hör till Make Up Store:s lösa mineralrouge, och ger en naturlig rodnad med lite skimmer.

Treasure.

1


Sminkning med Microshadow "Treasure" (Make Up Store) i globlinjen. Det var den jag införskaffade på rean förra veckan. Bild på den + swatch kommer imorgon!På jakt efter frisyr: bred, rufsig knut.

1


Mitt hår växer som ogräs, och med långt och mycket hår är det lätt att det bara slängs ihop i en hästsvans. Jag får sällan till en snygg knut, även om jag använder flera snoddar, på grund av att håret blir så tungt. Men jag har sett många tjejer med en frisyr som jag inte förstår hur dom lyckas göra.

Det är som en hög knut, men BRED. Inte alls knutformad. Och rufsigt slarvig.
Inga synliga spännen eller liknande. Det här var den enda bilden som visar ungefär hur jag menar.

rufsigt har uppsatt

Är det någon som vet vad jag menar för frisyr,
och kan berätta hur man går till väga?

Oil Slick.

0


"Oil Slick" från Ciaté.

Guld/buteljgrönt metallicglänsande lack. Påminner om en skalbagge!

Underlack?

1


Nu vill jag ha tips från er läsare. Vad använder ni för underlack?

Själv använder jag alltid underlack för att skydda naglarna - framför allt mot färgen i nagellacket som jag lägger ovanpå. Men också för att öka hållbarheten.

Har länge använt "Correction" från Yves Rocher, för att jag fick den i ett utskick någon gång. När den tog slut införskaffade jag "Super Base" från Mavala, men tycker inte riktigt att den håller måttet. Jag går gärna tillbaka till "Correction" som jag gillade, men det vore kul att prova något nytt!
 
Utjämnande och lystergivande baslack

Koppången.

2Igår var det klubbkväll på Make Up Store, och jag roffade åt mig en Microshadow på rea - jag visar den senare. Butiken som jag och min makeupartist-vän Johanna alltid går till hade en ny personal, tror att det var en ny ägare till och med. Supertrevlig tjej (Hej hej, om du läser detta!). Så vi hade en trevlig kväll med mycket skratt, bubbel, kakor, frukt och sminkswatchning. Jag körde på ett säkert kort genom att göra den här sminkningen som jag alltid trivs i. Fick beröm på Åhléns för mina lösfrallor - och ja, jag gillar dom, en rätt naturlig variant.
 


Ögonskuggorna är Microshadow "Vanilla" (Make Up Store), Cybershadow "Gold" (Make Up Store) och Blush "Taupe" (NYX). Lösögonfransarna är nr 4 från Depend. Till läpparna har jag använt Lippencil "Almost Red" (Make Up Store) och Caregloss & Shine "Lovely Red" (Nivea).

Colour Drops "Feel" - Viva La Diva.

1


Jag har sagt det förut, och jag säger det igen...Ögonskuggan i den bronsbruna färgen "Feel" från Viva La Diva är ett budgetkap. En utmärkt vardagsskugga. Det händer i princip aldrig att jag gör slut på en ögonskugga och köper samma igen, men det har precis hänt!

Färgen är inte lika mörk och glittrig som på bilden nedan. Se istället swatchen här ovan.

Ca. 49:- på Åhléns eller Nelly.com.

The Falsies Feather-Look Volum' Express - Maybelline.

1


Favoritmascaran har senaste månaderna varit The Falsies Feather-Look Volum' Express från Maybelline. Den ger längd och lagom volym och smular inte. Kärlek vid första ögon(frans)kastet!Kicks beskriver den såhär:
"Maybellines första mascara med unik gel-mousse formula för mjukare fransar. Till den som vill ha en maximerad volym med en innovativ, mjuk formula som gör att dina fransar inte går av. 
Nya Falsies Feather Look ger fjäderlätt volym och lösögonfranseffekt med ny gel-mousse-formula"Borsthåren är mjuka och stelnar aldrig, enligt Maybelline. Det ska göra appliceringen skonsam för fransarna.

145:-

Anastasia Beverly Hills.

1


Här om dagen var jag på Åhléns City och upptäckte märket Anastasia Beverly Hills som tillverkar ögonbrynsprodukter. Jag testade deras ögonbrynsskugga och blev imponerad av resultatet - förutom att den färg som var lagom mörk tyvärr var för kall i tonen för mig. Blev iallafall kär i deras lilla snedskurna pensel (med borste i andra änden) i äkta hår och i lagom resestorlek.Grundaren Anastasia Soare är internationellt känd som "the eyebrow guru". Förutom på Åhléns City finns en del av Anastasias sortiment även på Kicks
 

GlamGlow.

0


Hört talas om den exfolierande ler-ansiktsmasken GlamGlow?

Den beskrivs som "en 10-minuters professionell ”ansiktsbehandling på burk” för användning bakom kulisserna i Hollywoods underhållnings-, musik- & mode-industri och skapar en omedelbar kamera-redo lysande hud" av Kicks.

Gillas tydligen av kändisar och ska vara något alldeles speciellt...
449:- för 50 ml.

Express yourself.

1
Hej och förlåt ;)
Jag minns knappt bloggens lösenord eller hur man klipper ut bilder i Photoshop. Jag har varit den sämsta bloggaren på sista tiden, men vill absolut inte ge upp bloggen. Här kommer en sminkning från början av december. Minns inte riktigt vad jag använde, så det blir ingen produktlista. Minns bara att det var den största eyelinern jag någonsin haft ;)

RSS 2.0