Depend GelLack Startkit.

4


Depends gellack härdar i LED-lampa och ger ett lackresultat som håller i 2-3 veckor. 

Lacken ska vara lättare att applicera än vanligt nagellack. Ytan blir extremt hållbar och har högglans. Den naturliga nageln skyddas och förbättras i kvalité under gellacken.

Startkitet innehåller före-/efterrengöring, gellack bas, gellack topp, LED-lampa med adapter, manikyrpinne och nagelfil. Önskad färg av gellack och gel-remover måste köpas separat.

Ca. 469:-
 


Har någon av er testat det här startkitet? Jag är väldigt nyfiken på det - det skulle inte vara helt fel att kunna ha samma nagellack i flera veckor.


Kommentarer
Wysteriia

Är väldigt nyfiken på gellack...inte testat än :)

2013-01-31 @ 23:44:46
URL: http://Wysteriiasblogg.se
IDA - Skönhetsbloggen ♥

sv. Ja jag kan verkligen rekommendera den! :)

2013-02-01 @ 09:13:37
URL: http://idasbeauty.se
Sminkhörnan

Har kitet och älskar det. Gör tånaglarna i någon knallig rolig färg och det håller i månader. Sen brukar jag köra svart eller genomskinligt på händerna. Lätt att göra, hållbart, högglansigt, och förhindrar mina naglar från att skiva sig. ENDA bekymmret är att det är lite krånligt att få bort, tar lite jobb och tålamod, men jag personligen stör mig inte så mycket på det!!!

Svar: Låter ju härligt! Hur pass krångligt är det att få bort? Är det i klass med glitterlack?
Andréa

2013-02-01 @ 09:21:56
URL: http://sminkhornan.spotlife.se
Sofie

Jag har startkitet från Depend och har mest positiva erfarenheter. har gjort ett hållbarhetstest på min blogg och det var ett överraskande bra resultat. Något tidskrävande att få bort när man vill byta färg, men det stör inte mig så mycket. Dessutom så är det värt det för all tid man sparar när lacket håller så bra. :)

2013-02-01 @ 15:06:48
URL: http://drops-of-color.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


 Namn:
Kom ihåg mig

 E-postadress: (publiceras ej)


 Webbplats:


 Kommentar:

Trackback

RSS 2.0