Kommentarer, tack!

2


Ni är många som är inne här varje dag, och antalet prenumeranter växer. Så varför kommenterar ni inte? Peppa mig, det är ju ni som får mig att vilja fortsätta skriva :) Nu säger jag inte att det måste vara positiva kommentarer - ni får gärna komma med förslag på förbättringar också.

Har ni sett att designen är förnyad? (Tryck F5 för att uppdatera sidan). Designen är fortfarande under konstruktion dock, så mer kommer att hända framöver!


Kommentarer
Cecilia

Jag har precis börjat läsa din blogg och den är trevlig :) Det enda jag skulle önska är fler sminkningar utan eyeliner (utefter det som jag bläddrat mig igenom hittills, det kanske finns sådana längre bak). Eyeliner är jättefint, men på något vis kan jag tycka att det "skymmer" makeupen, speciellt om man som jag är nybörjare och gärna vill se tydligt hur du lagt färgerna.. :)

Svar: Tack, kul med åsikter! Anledningen är helt enkelt att jag trivs bäst i eyeliner, jag känner mig lite naken utan.. eller snarare så känns sminkningen inte färdig utan eyeliner. Men visst kan jag visa sminkningar utan eyeliner ändå!
Andréa

2013-01-31 @ 09:24:04
URL: http://cessis.spotlife.se
Cecilia

Och så kanske lite bilder där du blundar helt så man verkligen ser hela ögat :)

2013-01-31 @ 09:25:43
URL: http://cessis.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


 Namn:
Kom ihåg mig

 E-postadress: (publiceras ej)


 Webbplats:


 Kommentar:

Trackback

RSS 2.0