Crabtree & Evelyn.

0


För det första, är inte namnet fint? Har ni hört talas om Crabtree & Evelyn?

Jag hade sett deras söta förpackningar lite här och där, men inte förrän nyligen fick jag testa deras handkräm och lip butter. Läppgunket luktar mums (jag har "Creme De Menthe") och handkrämen ("Avocado") luktar fräscht och ger lena händer.
 

 

Galapremiär av The Lone Ranger!

0


Igår drog jag med mig sambon på galapremiär av filmen The Lone Ranger. Den har världspremiär imorgon! Och jag är redan sugen på att se den igen - så fantastisk var den! Vem trodde att jag skulle fastna för en äventyrsfilm med cowboys och indianer... Inte jag i alla fall, men filmen var väldigt genomtänkt och snyggt gjord med bra skådespeleri och absolut en film som bör ses på en stor bioduk. Den långa tåg-scenen i slutet med "William Tell Overture" i bakgrunden, jag säger bara det... Bland det snyggaste jag sett!
 

Stort tack till Subito för den här kvällen! Och för den fina goodiebagen.


Med oss i biosalongen var bland annat Arne Weise, Robinson-Robban och Sean Banan, och även Andreas Carlsson tror jag. Och en hel del andra kända ansikten :)
 

Rabatt!

0


En sommarhälsning från mig!
Vill tipsa er läsare att genom CupoNation kan man få 10% rabatt på Zalando, där jag precis hittade den här ljuvliga Desigual-klänningen:
Zalando har förutom Desigual och massor av andra märken även min favorit Odd Molly.

RSS 2.0