GinZing Energy-boosting Moisturizer, Origins.

1


GinZing Energy-boosting Moisturizer från Origins är en lätt ansiktskräm som ska ge huden ny energi och lyster med hjälp av bland annat Panax ginseng och kaffebönor. Spearmintolja ska främja energinivåerna och citronolja bidrar till minskad trötthet och stärker koncentrationsförmågan. Men nog om ingredienserna... Jag har testat den här krämen i några dagar och jag gillar den! Den doftar underbart fräscht och känns verkligen lätt på huden samtidigt som jag faktiskt ser att den ger både energi och fukt till huden.

Finns bland annat på Åhléns.
Ca. 245:-
 
 
 

Be Beautiful Blemish Balm, Sleek Makeup.

0


Jag har testat Be Beautiful Blemish Balm från Sleek Makeup. Tyvärr måste jag säga att färgen ”Medium” som jag har är aaalldeles för mörk för mig – vi snackar 10 nyanser mörkare än min starkaste solbränna. Det faktum att den är alldeles för mig gör att den är svår att recensera, men jag ska ge det ett försök! Till att börja med är täckningen hög, och precis som namnet antyder kan man täcka blemmor med den. BB-creams brukar vara i stil med färgad dagkräm, men med den här täckningsgraden blir det mer som en foundation. Eftersom en foundation inte täcker blemmor lika bra förstår jag ändå varför det här kallas BB-cream. Samtidigt som den täcker bra känns den lätt på huden och man får känslan av att man inte bär smink. Kan användas antingen som färgad dagkräm, ansiktsprimer eller concealer, och täckningsgraden kan lätt byggas på genom att lägga flera tunna lager. Den har spf 15 och innehåller bland annat vitamin C och E som ska skydda och vårda huden. Förpackningen är stilrent snygg, precis som Sleek Makeups produkter brukar vara.Be Beautiful Blemish Balm finns i fyra nyanser – Fair, Light, Medium och Dark. Såhär i efterhand är jag säker på att Light skulle vara rätt nyans för mig. Fyra nyanser tycker jag är lite snålt med tanke på att den ska kunna passa alla, men faktum är att många BB-creams har ännu färre nyanser. Tips till alla mörkhyade: nyansen ”Dark” verkar passa riktigt mörk hy. Det är inte ofta BB-creams har hela färgskalan från ljushyad till mörkhyad, så ett plus för det!

 

 

Ca. 149:-

Blend Sea Salt Spray, Keune.

0


Såhär i sommartider tänkte jag tipsa om en saltvattenspray från Keune. Den ger känslan efter en dag på stranden - samma struktur, volym och fyllighet.
 


Ca. 199:-
 
 
 
 

Rock Solid, Essie.

0


Vill bara hoppa in lite snabbt och tipsa om ett underlack! "Rock solid" är namnet, Essie är märket. Precis som namnet antyder så har jag märkt att det sitter som berget. Har provat att endast ha Rock Solid på naglarna (för att få lite glans och skydd) och det är det enda underlacket som jag verkligen sett utväxt på, utan några slitningar eller repor.
 

Ca. 145:-

Goddess Natural Mascara, Eye of Horus.

0


Hej-jag-har-precis-avslutat-examensarbete-och-börjat-jobba-samtidigt-som-min-dator-hamnat-i-koma-och-troligen-inte-vaknar-upp-igen. Snabb sammanfattning av varför det varit så skralt med inlägg här på sista tiden!

Eftersom jag inte kan ladda in mina kamerafoton till sambons dator så får ni nöja er med en liten mobilbild som visar hur Goddess Natural Mascara från Eye of Horus ser ut.

Brallis.se beskriver den såhär:

"Eye of Horus Goddess Natural Mascara är designad att framhäva dina vackra ögonfransar medan den svart/guldiga förpackningen ger dig en känsla av Egyptisk lyx. Den flexibla borsten ger dig volym och böjda ögonfransar utan att sticka eller irritera dina ögon. Eye of Horus Goddess Natural Mascara har en naturlig formula baserad på wax vilket gör att den inte klumpar, rinner eller kladdar. Eye of Horus Goddess Natural Mascara har en vårdande formula som ger näring, återfuktar och stärker upp dina ögonfransars naturliga struktur samtidigt som den är fri från parabener"

Mitt omdöme blir att det är en bra vardagsmascara. Jag har använt den när jag jobbat, men till fest vill jag ha något som framhäver fransarna mer. Goddess Natural Mascara ger endast lite extra längd och lite extra volym. Den sitter hela dagen utan att smula och när man blöter ögonen blir mascaran till små smulor - den påminner om en fibermascara på så vis, vilket gör den lätt att tvätta bort.

189:-

RSS 2.0