Goddess Natural Mascara, Eye of Horus.

0


Hej-jag-har-precis-avslutat-examensarbete-och-börjat-jobba-samtidigt-som-min-dator-hamnat-i-koma-och-troligen-inte-vaknar-upp-igen. Snabb sammanfattning av varför det varit så skralt med inlägg här på sista tiden!

Eftersom jag inte kan ladda in mina kamerafoton till sambons dator så får ni nöja er med en liten mobilbild som visar hur Goddess Natural Mascara från Eye of Horus ser ut.

Brallis.se beskriver den såhär:

"Eye of Horus Goddess Natural Mascara är designad att framhäva dina vackra ögonfransar medan den svart/guldiga förpackningen ger dig en känsla av Egyptisk lyx. Den flexibla borsten ger dig volym och böjda ögonfransar utan att sticka eller irritera dina ögon. Eye of Horus Goddess Natural Mascara har en naturlig formula baserad på wax vilket gör att den inte klumpar, rinner eller kladdar. Eye of Horus Goddess Natural Mascara har en vårdande formula som ger näring, återfuktar och stärker upp dina ögonfransars naturliga struktur samtidigt som den är fri från parabener"

Mitt omdöme blir att det är en bra vardagsmascara. Jag har använt den när jag jobbat, men till fest vill jag ha något som framhäver fransarna mer. Goddess Natural Mascara ger endast lite extra längd och lite extra volym. Den sitter hela dagen utan att smula och när man blöter ögonen blir mascaran till små smulor - den påminner om en fibermascara på så vis, vilket gör den lätt att tvätta bort.

189:-


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


 Namn:
Kom ihåg mig

 E-postadress: (publiceras ej)


 Webbplats:


 Kommentar:

Trackback

RSS 2.0