Brow Powder Duo, Anastasia.

2


Ärligt talat vet jag inte varför den här produkten kallas ögonbrynspuder och inte ögonbrynsskugga - vad är det för skillnad? Eller försöker Anastasia bara låter mer spännande, nyskapande?

Såhär ser den lilla dosan (endast 1.60 g) ut, den är söt och stabil och har en liten spegel i locket. Jag applicerar produkten med en snedställd pensel (som jag alltid gör med ögonbrynsprodukter), och upplever att den täcker väldigt bra. Och det är inte alls bara på grund av den mörka färgen, för tro mig - jag har testat andra mörka skuggor som inte alls har täckt på det här sättet. Den här produkten fäster även bra på huden och är därför bra även på utkanterna av ögonbrynen, när man vill ge dom en fylligare look. Jag har ett ärr i mitt ena ögonbryn, och upplever alltid att det är svårt att få både skuggor och pennor att fästa där - men med Brow Powder Duo täcks det så bra att jag knappt ens behöver använda penna för att fylla i något efteråt. Men det faktum att den täcker så bra gör också att det är lätt att få kniiivskarpa kanter - vilket jag vill undvika... jag vill ha det lite mer naturligt. Men när jag försöker skapa balans med en såpass heltäckande produkt är det lätt att få ett smått ojämnt resultat - det ser ni på bilden längst ner. Produkten finns i fem färgkombinationer - varje produkt har två färger i sig. Jag införskaffade "Brunette" som är den mörkaste, eftersom det var den enda av dom mörka som såg tillräckligt varm ut i tonen. Tyvärr tycker jag att den är för mörk, trots att jag bara använda den ljusaste av dom två färgerna. Fler nyanser i sortimentet hade alltså varit önskvärt, men annars en kanonprodukt!Kicks har just nu 20% rabatt på hela Anastasias sortiment, och även Åhléns har rabatt (åtminstone på det här ögonbrynspudret).

Ordinarie pris 245:-


Kommentarer
Caroline

Alltid svårt att välja rätt nyans bland brynprodukter tycker jag. Fanns många att välja mellan bland denna iaf!

Svar: Ja det finns det.. men jag tycker det borde finnas en lite ljusare än denna, som ändå är varm i tonen. Det saknas :(
Andréa

2013-03-14 @ 10:24:17
URL: http://www.makeupedia.se
Elise Svensson

Hej! Du brukar ju lägga ut youtubeklipp, och då ska man ju ta en slags adress från youtube och lägga in den på bloggen, men vart hittar man den ''adressen''? Jag kunde hitta det på gamla youtube men på det nya blev det lite värre..

Svar: När du är inne i det klipp du vill använda så står det "Om, Dela, Lägg till" osv. strax under klippet. Klicka på "Dela". Klicka sedan på "Bädda in". Där finns koden. Man kan välja att kryssa i "Använd gammal inbäddningskod" om den nya sortens kod inte fungerar.
Andréa

2013-03-14 @ 17:14:26
URL: http://svenssonelise.devote.se


Kommentera inlägget här:


 Namn:
Kom ihåg mig

 E-postadress: (publiceras ej)


 Webbplats:


 Kommentar:

Trackback

RSS 2.0