Mineral Foundation & Pressed Mineral Blush, IDUN Minerals.

2


Här kommer recensionerna på mineralfoundation och mineralrouge från IDUN Minerals. Och låt mig börja med att säga: Titta på förpackningarna! Är dom inte underbara?
 

Foundation till vänster i bild, rouge till höger.

Foundation
"Högpigmenterad, silkeslen och mjuk formula för en naturlig finish. IDUN Minerals mineralfoundation känns och ser bra ut som ett puder men "smälter" in i huden vid applicering. Använd IDUN Minerals Kabuki Brush för bästa resultat. IDUN Minerals lanserar fyra stycken nya foundationnyanser; JorunnDisaSiri och Ylva, samtliga med neutral underton för att passa fler personer. Nuvarande foundationnyans Alva utgår ur sortimentet" (beskrivning från IDUN Minerals)

Jag har testat den nya nyansen "Siri". Tyvärr var den för mörk för mig, jag tror att "Disa" skulle passa bättre. Foundationen sitter bra, och enligt IDUN Minerals är den vattenavvisande. Den är täckande, vilket jag gillar, och resultatet blir ganska naturligt. Jag applicerar den med en kabukiborste. Mitt omdöme är kort och gott att det här hade varit en ny favorit om jag bara hade haft den i rätt nyans!
Rouge
"En stor efterfrågan på pressade rouge leder till lanseringen av Smultron, Hallon och Havtorn. Tre stycken högpigmenterade, pressade rouge i gångbara och naturliga nyanser. En spegel är inbyggd i asken, för smidigare applicering. Applicera rouget med hjälp av IDUN Minerals Brush på högsta punkten av kinden för att se pigg och fräsch ut hela dagen" (beskrivning från IDUN Minerals)
 
Jag har testat den nya nyansen "Smultron", som är en persikorosa nyans med frisk glöd. Rouget lägger sig jämnt och fint, och det känns att det är ett rouge av kvalité. Det här är en perfekt vardagsnyans. Jag som älskar mineralrouge kommer att fortsätta använda det här!

Övrigt
Patrizia Gucci heter den italienska konstnärinnan som har tolkat och gestaltat den nordiska gudinnan Idun i några vackra konstverk som pryder IDUN Minerals förpackningar. Jag tycker att förpackningarna är helt underbara - inte bara målningarna, utan de tjocka plasthöljena som omger produkterna och gör att dom känns hållbara, lyxiga och inte så bräckliga. 

Här ser ni en bild där jag har både foundationen och rouget på mig.


Kommentarer
B R O W N S U G A R

Sv: ja eller hur!
Jag hade stora problem med att få upp min foundation från IDUN, haha! Den satt som berget!

2013-03-01 @ 19:36:27
URL: http://www.brownsugar.blogg.se
★ ADARAS - WHERE BLOG MEETS MAGAZINE!

Synd att foundationen var lite mörk, annars verkar den riktigt bra! :)

Svar: Ja, jag kanske får skaffa en ljusare :)
Andréa

2013-03-01 @ 23:47:07
URL: http://adaras.se


Kommentera inlägget här:


 Namn:
Kom ihåg mig

 E-postadress: (publiceras ej)


 Webbplats:


 Kommentar:

Trackback

RSS 2.0