Slår ett slag för A-Creme.

2


Jag har tipsat om A-Creme minst en gång tidigare, och nu när jag är inne på min andra burk tänkte jag slå ett slag för den igen. A-Creme är alltså en kräm som funnits i över 50 år och fungerar utmärkt på allt från torra händer, blöjutslag på barn, spruckna trampdynor på hundar... och ditt ansikte förstås!

Hittade precis det här på deras hemsida:
"Kan jag använda A-creme i ansiktet?
- Ja, A-creme är en utmärkt kosmetik, A-creme är dryg men inte särskilt fet och gör inte huden glansig vid användning. Som namnet avslöjar innehåller den A-vitamin, något som under senare år ingår i de allra flesta s.k. antirynkberedningar, detta har även marknadsfört som vattenlösligt A-vitamin. Det finns andra produkter med samma A-Vitamin som den vi använder, men som är upp till ca åtta gånger dyrare!! A-Creme är utan tvekan en av marknadens mest prisvärda produkter i dessa sammanhang"
Själv använder jag den som ansiktskräm varje dag. 


Kommentarer
Johanna Fåglund - Fotograf & Makeup-artist

Sv: Tack! :D

2013-03-05 @ 19:39:11
URL: http://stargirlphoto.blogg.se/
Elin - Design&Makeup

Jag har aldrig hört talats om A-creme, men å andra sidan så lär jag ju inte kunna använda det i ansiktet ändå eftersom jag har fet/blandhy. Eller hur fungerar det?

Svar: Jag vet inte, jag har inte själv fet/blandhy så jag kan inte svara på hur det funkar. Men A-creme ska iallafall inte vara särskilt fet och gör inte hyn glansig.
Andréa

2013-03-12 @ 21:14:08
URL: http://designandmakeup.se


Kommentera inlägget här:


 Namn:
Kom ihåg mig

 E-postadress: (publiceras ej)


 Webbplats:


 Kommentar:

Trackback

RSS 2.0