Easy Going Loose Minerals, Palina (#2)

1


Ni kanske minns att jag redan recenserat mineralpudret Easy Going Loose Minerals från Palina? Om inte så kan ni se recensionen här. Nu finns pudret i ny, förbättrad formula som jag minsann också ska recensera. Palina beskriver det såhär:

"Med sin silkeslena, mikroniserade formula gör nya Easy Going Minerals huden jämn och strålande med ett naturligt och hållbart resultat. Har god täckningsförmåga och ger samtidigt huden en ungdomlig lyster och fräschör - utan att glittra! Passar alla hudtyper. Ger ett naturligt solskydd. Helt fri från mineraloljor, lanolin, parabener och andra tilltäppande ingredienser. Gör fet hud mindre blank. Återfuktar, mjukgör och skyddar torr och känslig hud. Verkar helande, läkande och antiinflammatorisk på acnebenägen hud"

Före och efter:
 
Ja, det är inte heltäckande, men jag skulle säga att det har lagom balans mellan täckning och naturlig look. Den tidigare formulan var alldeles för skimrande för min smak, och jag som lätt blir glansig om kinderna fick bättra på med mattande puder konstant. Den här formulan är klart en förbättring! Med den tidigare formulan framhävdes linjer på grund av skimret, men inte med denna. Resultatet både känns och ser naturligt ut. På bilden har jag testat den utan concealer under eller finishing-puder över, men jag har senare testat tillsammans med dom två och är riktigt nöjd med resultatet. Den här kommer jag att använda flitigt i sommar, när det är extra viktigt att känna sig naturligt fräsch!
 
Ca. 395:- här.

Tips på solpuder, tack.

1


Jag är i stort behov av ett nytt solpuder... 
Mitt älskade gloBronze "Sunkiss" från gloMinerals har krossats i golvet, och det är inte första gången. Det här är mitt tredje solpuder av samma sort, och alla har slutat med ett kras. De har väldigt lätt för att gå sönder, och det är helt enkelt inte värt det. Nu är jag beredd att prova något nytt, jag vet bara inte vad.

Vilket är ditt favoritsolpuder? Ge mig tips!
 

Tinted Beauty Balm, Too Faced.

0


Tinted Beauty Balm från Too Faced ska ge en frisk lyster och förbättra hudens allmänna utseende. Den har anti-aging effekter och förebygger skador samtidigt som den tillför fukt. Nyanserna ska anpassa sig till huden.
 


Nu har jag testat den ett tag, och jag är KÄR. Den gör min hy jättefin, den jämnar ut och ger lite lyster utan att bli glansig. Jag har framför allt använt den som en slags primer under mineralpuder, och det har tillsammans gett ett heltäckande filmstjärneresultat. Vill man göra en snabb sminkning och inte har några krav på heltäckande resultat så funkar det utmärkt att bara använda Tinted Beauty Balm. Resultatet blir superfräscht och naturligt. Nyansen "Linen Glow" som jag har testat är tyvärr lite för mörk för mig trots att nyansen anpassar sig till huden, men med ytterligare några dagar ute i solen har jag nog en lagom bränna för den här.
 
Ca. 345:-

RSS 2.0