Easy Going Loose Minerals, Palina (#2)

1


Ni kanske minns att jag redan recenserat mineralpudret Easy Going Loose Minerals från Palina? Om inte så kan ni se recensionen här. Nu finns pudret i ny, förbättrad formula som jag minsann också ska recensera. Palina beskriver det såhär:

"Med sin silkeslena, mikroniserade formula gör nya Easy Going Minerals huden jämn och strålande med ett naturligt och hållbart resultat. Har god täckningsförmåga och ger samtidigt huden en ungdomlig lyster och fräschör - utan att glittra! Passar alla hudtyper. Ger ett naturligt solskydd. Helt fri från mineraloljor, lanolin, parabener och andra tilltäppande ingredienser. Gör fet hud mindre blank. Återfuktar, mjukgör och skyddar torr och känslig hud. Verkar helande, läkande och antiinflammatorisk på acnebenägen hud"

Före och efter:
 
Ja, det är inte heltäckande, men jag skulle säga att det har lagom balans mellan täckning och naturlig look. Den tidigare formulan var alldeles för skimrande för min smak, och jag som lätt blir glansig om kinderna fick bättra på med mattande puder konstant. Den här formulan är klart en förbättring! Med den tidigare formulan framhävdes linjer på grund av skimret, men inte med denna. Resultatet både känns och ser naturligt ut. På bilden har jag testat den utan concealer under eller finishing-puder över, men jag har senare testat tillsammans med dom två och är riktigt nöjd med resultatet. Den här kommer jag att använda flitigt i sommar, när det är extra viktigt att känna sig naturligt fräsch!
 
Ca. 395:- här.


Kommentarer
sannas rum

Hej Andrea :)
Jag har tittat in på din blogg då och då i flera år, och lärt mig massor utav dig. Som tack skulle jag vilja fråga om du skulle vilja att jag gjorde en design till dig, helt gratis givetvis :) Jag har massa kreativitet i fingrarna, och hade vart kul att få göra en till dig; om du vill that is! Maila mig om du är intresserad.

2013-06-09 @ 14:02:44
URL: http://sannasrum.se


Kommentera inlägget här:


 Namn:
Kom ihåg mig

 E-postadress: (publiceras ej)


 Webbplats:


 Kommentar:

Trackback

RSS 2.0