Vatn, IDUN Minerals

2


Jag har fått äran att testa IDUN Minerals vattenfasta mascara vid namn Vatn, som finns i butik i slutet av oktober.

Vatn är en svart mascara som ska vara vattenfast upp till 38 grader. Det är en fibermascara, vilket betyder att den "tubar in" ögonfransarna och ska addera både volym och längd. IDUN Minerals mascaror är oftalmologiskt testade för att passa personer med känsliga ögon och kontaktlinsbärare.
 
Jag hade hoppats på att hinna få mascaran i brevlådan innan förra måndagen, då jag skulle på min mormors begravning. Vilket ultimat mascaratest det hade varit. Tyvärr hann jag inte få hem den, men har testat den i mer normala situationer efteråt och gillat den. Fransarna känns lätta och jag glömmer att jag har smink på mig. Mascaran håller fransarna böjda en längre tid, precis som vattefasta mascaror brukar. Borsten är lång och det går därför snabbt att måla fransarna i bara ett par svep. Volym får man på köpet, men längd? Nja. 
 
 
 
Ca. 199:-

Color Bomb Moisture Plumping Lip Tint, Too Faced.

1


Color Bomb Moisture Plumping Lip Tint från Too Faced är, precis som namnet antyder, en läpp-tint med plumping-effekt. Finns i fyra nyanser och är fullproppad med Vitamin A, C och E samt återfuktande mangosmör.

På bilden har jag testat nyansen "Coral Pop", visst är den fin? Strax efter påförandet får man det där pirret i läpparna som plumping-produkter ger, och visst ser jag en förstorande effekt också. Color Bomb ger helt enkelt plutiga läppar i fräna färger. Kyssäkta är det dock inte - jag drack precis te och har nu alldeles rosa kanter på koppen.
 
 
 
 
Ca. 220:-

RSS 2.0