Årets glajor?

14


Vad har ni för solglasögon i vår?
Jag har egentligen aldrig haft några ordentliga, men tänker att 2014 är året då jag ska satsa på det :) Hittills har billiga H&M-glajor och bulgariska Ray Ban-kopior varit min melodi. Eftersom fåglarna har börjat sjunga så smått och Stockholms gator i princip är fria från snö och slask börjar jag få vårkänslor och fundera på både vårkläder och solglasögon! Självklart är det viktigaste solskydd och att inte bli bländad, men jag har alltid haft svårt att hitta solglasögon som jag verkligen passar i. Något jag aldrig gillat är helsvarta, opersonliga glas, så klassiska Wayfarers går bort. Pilotmodeller har jag alltid haft en förkärlek för, men de har en tendens att se billiga och plastiga ut. Modemässigt har jag hört att runda solglasögon är det som gäller 2014. Vad tycker ni?

Kanske dessa från extraoptical.com?


Wayfarer-modell, men inte svarta glas. Rolig båge dessutom!

The Incredible Face Mask, MayBeauty

1


Hej hej, det var inte igår!
Hoppas ni mår bra :)
Här sitter jag och försöker blogga från mobilen.. Jättepillrigt! Men eftersom jag inte kunde få mina mobilfoton till Ipaden och datorn knappt fungerar... så måste det bli såhär.
 
Jag har testat en ansiktsmask vid namn The Incredible Face Mask. Den ska motverka akne och pormaskar genom att ta bort döda hudceller och partiklar som täpper till porerna. Efter applicering (gärna med tillhörande pensel) ska den verka i 30-45 minuter och sedan dras bort.
 
 
Jag applicerade lite för högt upp mot ögonen vilket gjorde att det var ganska svårt att dra av masken. Ouchhh! Men man kan alltid tvätta bort med varmt vatten. Känner mig fräsch och len i ansiktet såhär efteråt, ser fram emot att se om hyn ser bättre ut än vanligt kommande dagar.
 
 
Ni läsare får 5 masker + pensel + häftet "Hudguiden" för endast 124,50:- om ni anger koden "makeup50" på https://maybeauty.se/facemask/

RSS 2.0