Brun utan sol – Min topp 3

Hej!

Är du precis som mig en riktig torsk för brun utan sol så har du kommit till rätt plats. I det här inlägget tänkte jag nämligen tipsa om mina absoluta favoriter när det kommer till brun utan sol. Det finns ju mängder av varianter i dag med allt från krämer till sprayer så om man är ny i BUS-världen är det kanske inte det lättaste att veta vad man ska välja. Här är i alla fall mina absoluta topp 3 inom alla kategorier!

1. Tanrevel

Min absoluta favorit när det kommer till brun utan sol för ansiktet skulle jag säga hamnar på Tanrevel och deras spraytan-maskin. Du fyller på maskinen med en speciell vätska och sedan sprayar du 10-15 cm från ansiktet i 1-2 minuter. Vill du ha mer effekt så sprayar du bara fler gånger. Denna är så himla smidig och det är superenkelt att få ett bra resultat. Jag köpte detta spraytan-kit från Tanrevel.com.

2. Ida Warg

När det kommer till brun utan sol på kroppen så är min stora favorit helt klart Ida Wargs mousse. Den blir inte alls kletig och smälter in snabbt i huden tack vare dess ”Instant self-tanning”. Gula nersmutsade BUS-lakan blir alltså ett minne blott med denna hehe. Finns att köpa på t.ex. Meds.se – just nu på kampanj för bara 107 kr!

3. St Tropez

Jag kan ju bara inte göra ett BUS-inlägg utan att nämna St.Tropez haha. Detta var min trotjänare i många år (innan Ida Wargs BUS släpptes) och jag lovar att du inte kommer bli besviken om du väljer denna. Anledningen till att jag överhuvudtaget ens bytte var enbart på grund av prislappen och att den kan vara ganska dyr. Såg dock att den finns på kampanj hos Kronansapotek.se nu för bara 158 kr (istället för ca 300 kr som den brukar kosta).