Infuzion – behandling utan biverkningar

Hej på er! Jag har nyligen testat på någonting som jag har velat prova länge – nämligen en infuzion behandling. Infuzion är som en blandning av en skinbooster och fillers. Det funkar som så att hyaluronsyra (mitt favoritserum, som finns naturligt i huden) förs ned i huden helt utan biverkningar. Låt mig förklara hur en infuzion-behandling går till.

Infuzion-behandling – så går det till

Jag gjorde min infuzion-behandling hos Sveriges Skönhetscenter här i Stockholm, men det går så klart att göra infuzion på andra ställen i landet också. Infuzion ger samma effekt som skinbooster och fillers i ett, men med den stora skillnaden att behandlingen inte använder sig av några nålar. Istället används galvaniserad ström och en roller som förs jämnt över den hudyta där infuzion används och hyaluronsyran får en jämn fördelning med ett bra resultat. Behandlingen stimulerar hudens egen produktion av kollagen och elastin som förbättrar hudens elasticitet och kvalitet.

Tack vare att inga nålar är involverade i en infuzion-behandling så uppstår heller inga biverkningar såsom blåmärken och svullnad, som ju kan kännas ganska obehagliga. Behandlingen gör inte heller ont.

Resultat efter en infuzion-behandling!

Jag kan erkänna att jag ser ett tydligt resultat redan efter en infuzion-behandling, och kommer mest troligt att fortsätta göra fler behandlingar. Jag har en del fina linjer och kråksparkar runt ögonen som jag ville minska. Somliga tycker att det är fint, och jag tycker väl innerst inne också att åldrande är fint, men jag känner mig ju fortfarande lite för ung inombords för att acceptera det. Det jag också har märkt är att huden fått bättre elasticitet och jämnare textur. Generellt kan man förvänta sig följande resultat efter en infuzion-behandling:

  • Bättre lyster
  • Jämnare textur och hudton
  • Förbättrad elasticitet och fasthet
  • Mindre yttorrhet och minskning av fina linjer
  • Motverkande av håligheter och mörka ringar under ögonen
  • Minskning av kråksparkar och rynkor

Så här blev resultatet efter min första infuzion-behandling!

Infuzion-behandling – före och efter med färre rynkor

För bästa resultat ska behandlingen upprepas tre gånger med en veckas mellanrum, och därefter kan man räkna med att resultatet håller i upp till sex månader. Därefter kan man upprepa behandlingen med en månads mellanrum. Jag är redan supernöjd och har bokat in min nästa behandling redan i nästa vecka. Här kan du boka en tid hos Sveriges Skönhetscenter:

För vem passar behandlingen?

Behandlingen kan utföras på ansikte, hals, bröstkorg och händer och passar dig som vill förbättra din hudkvalitet genom att förebygga och reducera rynkor, kråksparkar och fina linjer, ta bort mörka ringar under ögonen eller få en jämnare hudton. Infuzion passar också dig som vill behandla extra känsliga områden – rollern fördelar jämnt och smärtfritt! Det går också bra att kombinera med andra behandlingar såsom microneedling.

Jag kan varmt rekommendera Sveriges Skönhetscenter för er som bor i Stockholm!

Ha nu en fin och riktigt härlig dag i solen!

/Karin